Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket

Ontdek het gemak van maaltijden aan huis

Voedzame maaltijden, aan huis geleverd. Dat is makkelijk! Welk gerecht van onze partner Vers aan Tafel wordt uw favoriet?
Profiteer van 10% korting

Vanaf €4,65 per maaltijd

Dagvers gekookt

10% Korting op maaltijden van Vers aan Tafel

Maaltijden aan huis


Wilt u graag voedzame, dagverse maaltijden thuis laten bezorgen? Onze partner Vers aan Tafel levert heerlijke maaltijden aan huis. Dat is makkelijk!

Korting op uw menu

Als klant van UWassistent krijgt u 10% korting* op de maaltijden van Vers aan Tafel. Van Hollandse kost tot wereldgerechten, er is voor ieder wat wils. Vers aan Tafel inspireert met een wisselend menu vol smaakvolle maaltijden. De chefkoks koken met natuurlijk en duurzame ingrediënten. Dat proeft u!

*Met uitzondering van de Proefbox en de Seizoensbox.
Bij UWassistent én Vers aan Tafel staan uw wensen voorop. U kiest zelf uw maaltijden uit het ruime aanbod. Er staan meer dan 150 maaltijden op de menukaart, ook gemalen of zoutarme gerechten. Maak uw menu compleet met soepen en een Dessertbox.

Makkelijk en snel aan tafel

U bewaart de hoofdgerechten in de vriezer totdat u deze wil opeten. De gerechten zijn in de vriezer wel twee maanden houdbaar. Het is dus geen probleem als uw plannen wijzigen. De maaltijd plaatst u direct vanuit de vriezer in de oven of magnetron. Binnen 15 minuten kunt u aan tafel. Eet smakelijk!

Bezorging op een vaste dag

Vers aan Tafel bezorgt uw maaltijden op een vaste dag in de week. Vooraf krijgt u bericht over de bezorging. Hierin leest u of de bezorger in de ochtend of middag langskomt.

Voor ieder wat wils!

 • Hollandse kost

 • Wereldgerechten

 • Kleine maaltijden

 • Vegetarische opties

 • Gemalen gerechten

 • Zoutarme opties

  Klanten over ons


  Hoe het werkt


  Online maaltijden aanvragen

  2
  Vul uw wensen en gegevens in
  3
  Wij sturen uw aanvraag naar Vers aan Tafel
  4
  Vers aan Tafel neemt contact met u op
  5
  Geniet van verse maaltijden mét 10% korting