Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket

Ondersteuning in de nacht

Bent u op zoek naar nachtelijke ondersteuning voor uw partner, ouder of een ander familielid? UWassistent ontzorgt met slaapdiensten.
Samen realiseren we een passende hulpvorm

Ondersteuning vanaf €21,- per uur

Gescreende dienstverlener

Vooraf kennismaken

Slaapdienst


Bent u op zoek naar ondersteuning in de nacht voor uw naaste, bijvoorbeeld uw partner, ouder of een ander familielid? Wij staan voor u klaar met slaapdiensten. De contactpersoon stelt op basis van jullie wensen een passende dienstverlener voor.

Met een gerust hart de nacht in

Een slaapdienst is een dienst waarbij de dienstverlener ondersteuning verleent in de nacht. Is uw partner bijvoorbeeld onrustig in de nacht en beïnvloedt dit ook uw eigen nachtrust? Voorkom slaaptekort door hulp in te schakelen. Belt uw vader of moeder u uit bed omdat hij of zij in de war is? Een slaapdienst kan een uitkomst zijn. De dienstverlener stelt uw ouder gerust. Wij staan voor u klaar, u kunt met een gerust hart de nacht in!

De diensten lopen van 23.00 uur tot 07.00 uur. Is er buiten deze tijden hulp nodig met bijvoorbeeld omkleden of het klaarzetten van ontbijt? Ook dan helpen wij graag! De persoonlijke contactpersoon informeert u over de mogelijkheden en tarieven.

Snel een gescreende dienstverlener

Wij hebben geen wachtlijst, voor een slaapdienst is vaak op korte termijn al een dienstverlener gevonden. Onze dienstverleners worden gescreend, zo wordt er een ID-verificatie uitgevoerd en heeft de contactpersoon vooraf kennisgemaakt met de dienstverlener.

Vooraf kennismaken met de dienstverlener

Wij vinden het belangrijk dat het klikt met de dienstverlener, zeker met een dienstverlener die ondersteuning levert in de nacht. De dienstverlener komt daarom vooraf kennismaken met u en uw naaste. Zo kunt u samen de situatie en de wensen bespreken.

Overtuigd van onze aanpak?

Vervangende mantelzorg

Houdt u normaal gesproken 's nachts een oogje in het zeil bij uw ouders, maar kunt u dat tijdelijk niet doen? U kunt bij ons ook terecht voor vervangende mantelzorg. Wij werken samen met diverse zorgverzekeraars die vervangende mantelzorg vergoeden.

Dienstverlening vergoed

Heeft u (of uw naaste) een persoonsgebonden budget (PGB)? De dienstverlening via UWassistent kunt u mogelijk betalen vanuit dit budget. Bij ziekte of invaliditeit zijn de kosten voor de ondersteuning mogelijk aftrekbaar in de belastingaangifte. Het gaat daarbij om de kosten voor ondersteuning zonder indicatie of ondersteuning naast een indicatie als deze niet toereikend was.

Meer informatie over de mogelijke vergoedingen vindt u op onze vergoedingenpagina.

Heeft u nog vragen?

Kijk op onze handige klantenservicepagina voor meer informatie.

Slaapdiensten

 • Voor uw partner, ouder of ander familielid

 • Fijne nachtrust voor uw naaste én uzelf

 • Altijd een gescreende dienstverlener

 • Op basis van uw wensen

  Bespreekt u graag persoonlijk uw wensen?


  De persoonlijke contactpersoon uit uw regio staat voor u klaar.

  Voor gemak en ondersteuning aan huis waar u zich prettig bij voelt.
  Vertrouwd en geheel vrijblijvend

  Hoe het werkt


  Dienstverlening via de persoonlijke
  contactpersoon uit uw regio

  1
  Bespreek uw persoonlijke wensen met de contactpersoon
  2
  Ontvang gratis een voorstel op maat
  3
  Kennismaking met de dienstverlener. De hulp gaat van start!

  Klanten over ons