Gescreende dienstverleners
Gescreende dienstverleners
Alle dienstverleners worden zorgvuldig gescreend
Moment van inschrijving
Telefonisch intakegesprek
Persoonlijk kennismakingsgesprek
Beoordelingssysteem

  Gescreende dienstverleners

  Als klant van UWassistent bepaalt u zelf of een dienstverlener bij u komt werken. Maar het is wel zo prettig als u niet alleen op de eerste indruk af hoeft te gaan of iemand geschikt is. We screenen dienstverleners voordat we ze aan u voorstellen. We beoordelen aan de hand van meerdere criteria, op verschillende momenten en door gebruik te maken van verschillende methodes.

  De manier waarop we screenen hangt af van de werkzaamheden. Professionele dienstverleners zoals ZZP’ers screenen we op andere criteria als dienstverleners die via de regeling 'Dienstverlening aan huis’ werken, zoals huishoudelijke hulpen.

   

  Particuliere dienstverleners aan huis

  Voordat een huishoudelijke hulp of een maatje voor gezelschap bij u aan de slag gaat, wordt hij/zij gescreend door de volgende stappen te doorlopen in de sollicitatieprocedure:

  Een dienstverlener heeft interesse om via ons te werken en solliciteert. Aan de hand van motivatie en werkervaring wordt bepaald of hij/zij wordt toegelaten tot ons bestand.

  Wanneer een dienstverlener kenbaar maakt interesse te hebben in een opdracht wordt tijdens een telefonisch intakegesprek eerdere werkervaring besproken en de motivatie. Daarnaast worden de gegevens gecontroleerd en leggen wij onze werkwijze uit.

  Voordat we een dienstverlener aan u voorstellen voor een kennismaking vindt er eerst nog een persoonlijk gesprek plaats met de persoonlijke assistent bij u in de buurt. De persoonlijke assistent heeft op een eerder moment uw wensen en situatie met u besproken en beoordeelt naar eigen inzicht of de dienstverlener aan uw wensen voldoet.

  Uiteindelijk is uw oordeel doorslaggevend. Mocht u niet tevreden zijn over een dienstverlener dan stellen we iemand anders aan u voor.

   CV en motivatie gecheckt

   Telefonische intake

   Persoonlijk sollicitatiegesprek

   Kennismaking

  Dienstverlener aanvragen

 • Vacatures UWassistent