Gescreende dienstverleners
Gescreende dienstverleners
Alle dienstverleners worden zorgvuldig gescreend
Telefonisch intakegesprek
Persoonlijk kennismakingsgesprek
Kwaliteitslabel voor ZZP’ers
  Vacatures UWassistent
 • Gescreende dienstverleners

  Als klant van UWassistent bepaalt u zelf of een dienstverlener bij u komt werken. Maar het is wel zo prettig als u niet alleen op de eerste indruk af hoeft te gaan of iemand geschikt is. We screenen dienstverleners voordat we ze aan u voorstellen. We beoordelen aan de hand van meerdere criteria, op verschillende momenten en door gebruik te maken van verschillende methodes.

  De manier waarop we screenen hangt af van de werkzaamheden. Professionele dienstverleners zoals ZZP’ers screenen we op andere criteria als dienstverleners die via de regeling 'Dienstverlening aan huis’ werken, zoals huishoudelijke hulpen.

   

  Particuliere dienstverleners aan huis

  Voordat een huishoudelijke hulp of een maatje voor gezelschap bij u aan de slag gaat, wordt hij/zij gescreend door de volgende stappen te doorlopen in de sollicitatieprocedure:

  Een dienstverlener heeft interesse om via ons te werken en solliciteert. Aan de hand van motivatie en werkervaring wordt bepaald of hij/zij wordt toegelaten tot ons bestand.

  Wanneer een dienstverlener kenbaar maakt interesse te hebben in een opdracht wordt tijdens een telefonisch intakegesprek eerdere werkervaring besproken en de motivatie. Daarnaast worden de gegevens gecontroleerd en leggen wij onze werkwijze uit.

  Voordat we een dienstverlener aan u voorstellen voor een kennismaking vindt er eerst nog een persoonlijk gesprek plaats met de persoonlijke assistent bij u in de buurt. De persoonlijke assistent heeft op een eerder moment uw wensen en situatie met u besproken en beoordeelt naar eigen inzicht of de dienstverlener aan uw wensen voldoet.

  Uiteindelijk is uw oordeel doorslaggevend. Mocht u niet tevreden zijn over een dienstverlener dan stellen we iemand anders aan u voor.

   CV en motivatie gecheckt

   Telefonische intake

   Persoonlijk sollicitatiegesprek

   Kennismaking

   

  Gescreende professionele dienstverleners

  Ook ZZP’ers en (lokale) organisaties die zich bij ons netwerk aansluiten screenen we zorgvuldig voor u. De procedure is als volgt:

  De professionele dienstverlener schrijft zich in en maakt een profiel aan. De professional kan dan aangeven interesse te hebben in uw opdracht. Uit geïnteresseerde professionals kiest u de meest geschikte voor uw opdracht. U kunt kiezen voor een door ons gescreende professional.

  Gescreende dienstverleners hebben ons kwaliteitslabel gekregen. Zij hebben een intakegesprek gehad met onze persoonlijke assistenten, zodat we weten met wie we samenwerken. Van gescreende professionals hebben we daarnaast de gegevens gecheckt. We hebben gecontroleerd of ze staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn verzekerd en duidelijke en heldere tarieven hebben.

   Gegevens gecheckt

   Persoonlijk gesproken

   Beschikken over een KvK-inschrijving

   Zijn verzekerd

   Hebben duidelijke en heldere tarieven© 2013-2017 UWassistent B.V.