Gezelschap voor ouderen

  Prettig gezelschap voor ouderen gezocht? Bent u op zoek naar iemand die met u of uw vader/moeder een blokje om kan gaan of mee kan helpen om boodschappen te doen? UWassistent helpt u graag om gezelschap te vinden waar u een klik mee heeft en bepaalde interesses mee deelt. Uw persoonlijke assistent komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.


  Maatje gezocht: gezelschap voor ouderen

  Bent u op zoek naar fijn gezelschap of een luisterend oor? Een vertrouwd maatje om samen diverse activiteiten mee te ondernemen? Of juist iemand om u te vergezellen naar een afspraak in het ziekenhuis? UWassistent helpt u graag om een passend gezelschapsmaatje voor u te vinden. Tijdens een persoonlijk gesprek brengt een lokale assistent uw wensen in kaart en gaat hij/zij voor u op zoek naar passend gezelschap voor ouderen bij u in de buurt.


  Zorg op maat

  Wij vinden persoonlijke dienstverlening zeer belangrijk en begrijpen dat iedereen anders is. Onze persoonlijke assistenten hebben een ruim aanbod aan dienstverleners tot hun beschikking. Zij weten precies welk gezelschapsmaatje het beste past bij uw wensen. Uiteraard heeft u altijd eerst een kennismakingsgesprek waarin jullie elkaar beter kunnen leren kennen. Is er sprake van een wederzijdse klik? Dan kunt u in onderling overleg afspraken op welke dagen uw maatje bij u langs komt.


  Gezelschapsmaatje Plus

  Naast onze maatjes voor veelzijdig gezelschap, kunt u ook bij ons terecht wanneer u naast gezelschap ook hulp nodig heeft bij eenvoudige zorgtaken. Deze zogenaamde Gezelschapsmaatjes Plus hebben een achtergrond in de zorg, ervaring met dementie en/of ruime levenservaring om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. De Gezelschapsmaatjes Plus zijn niet zomaar te vervangen omdat deze speciaal voor u is gezocht naar aanleiding van uw wensen. U heeft dan ook een vast gezelschapsmaatje die u kan begeleiden en u kan helpen uw dag te structureren. Uw persoonlijke assistent denkt graag met u mee om te kijken waar u behoefte aan heeft. Zo kunt u op een prettige manier thuis blijven wonen. Voor een Gezelschapsmaatje Plus betaalt u €22,00 per uur, met onze UWassistent voordeelpas betaalt u slechts €20,00 per uur. 


  Vrijblijvend intakegesprek

  Heeft u interesse in gezelschap voor ouderen? Neem dan contact op met één van de assistenten bij u in de buurt. U betaalt slechts €16,50 per uur voor gezelschap. Met onze speciale Voordeelpas is dit zelfs maar €15,95 per uur. Neem snel contact met ons op via onderstaande contactformulier en laat ons u ondersteunen.

  Wandelen UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Hoe vraag ik een maatje aan?

  U kunt online uw maatje aanvragen of u kunt ons bellen op 085 - 201 3072.

  Wat betaal ik voor een maatje?

  Het tarief voor een gezelschapsmaatje is €16,50 per uur. Met een voordeelpas van UWassistent betaalt u slechts €15,95 per uur.
  Wilt u een gezelschapsmaatje die ook taken kan uitvoeren die door de thuiszorg worden gedaan? Neem dan contact met ons op voor de tarieven.

  Ontvang ik voor elke dienst een ander maatje?

  Al onze maatjes geven aan voor welke diensten zij ingezet willen worden. Het kan dus zo zijn dat een maatje zich wil inzetten als gezelschapsmaatje, kookmaatje, vervoersmaatje en klusmaatje. U ontvangt dan hetzelfde maatje voor deze diensten.

  Krijg ik een maatje die bij me past?

  Ja, aan de hand van uw wensen zullen wij op zoek gaan naar een maatje die goed bij u past.

  Hoe oud zijn de maatjes?

  Wij hebben maatjes van alle leeftijden. Wij zullen aan de hand van uw wensen een gepast maatje zoeken. Wij vinden het belangrijk om aan uw verwachtingen te voldoen.

  In welke plaatsen in Nederland is gezelschapsmaatje actief?

  Gezelschapsmaatje is werkzaam in heel Nederland. Dus ook bij u.

  Hoe werkt de betaling?

  Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur per mail of per post met daarop de gewerkte uren van uw gezelschapsmaatje. Het bedrag maakt u dan per bank over naar ons waarna wij de betaling aan het gezelschapsmaatje in orde maken.

  Wat gebeurt er als mijn maatje niet bevalt?

  Het kan voorkomen dat uw maatje niet bevalt. Wij zullen op zoek gaan naar een nieuw geschikt maatje voor u.

  Is er een wachtlijst voor een maatje?

  Nee, er is geen wachtlijst bij gezelschapsmaatje. Wij gaan aan de hand van uw wensen op zoek naar een passend gezelschapsmaatje. Vaak is al binnen een week een geschikt maatje gevonden.

  Hoe selecteert een gezelschapsmaatje zijn dienstverleners?

  Wij houden met alle dienstverleners een intakegesprek. Hierbij controleren wij zijn/ haar ervaring, motivatie, gegevens en eventuele referenties. U kunt zelf ook altijd eerst kennismaken met de dienstverlener voordat hij/ zij bij u aan de slag gaat.

  Interesse in gezelschap voor ouderen‎?

  Neem contact met ons op. We geven u graag vrijblijvende informatie over de dienst gezelschapsmaatje. 

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg snel geholpen

Doordat ik nu een gezelschapsmaatje heb, kan ik weer boodschappen doen en andere activiteiten ondernemen. Mijn gezelschapsmaatje ondersteunt me heel goed. Ik ben heel erg blij met haar en ook met Anita. Zij heeft goed naar mijn wensen geluisterd.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw van der Aard

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Fijn maatje

Nadat ik enkele jaren geleden een hersenbloeding heb gehad was ik aan huis gekluisterd. Samen met mijn gezelschapsmaatje Marijke ga ik nu regelmatig naar de markt, gezellig koffie drinken op een terrasje, een visje kopen en hier en daar een praatje maken. Ik kijk er iedere keer weer naar uit! UWassistent Klantbeoordeling rechts


Dhr. Overdijk
© 2013-2017 UWassistent B.V.