Huishoudelijke hulp

  Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp die aan al uw wensen voldoet? Dan biedt UWassistent de oplossing. Wij hanteren een zeer persoonlijke aanpak, waardoor u altijd een huishoudelijke hulp krijgt voorgesteld die precies bij u past. Onze persoonlijke assistenten helpen u graag. Wacht dus niet langer en neem nu contact op met een persoonlijke assistent bij u in de buurt!


  Huishoudelijke hulp op maat via UWassistent

  Bij UWassistent staan uw wensen voorop. Daarom werken wij bij UWassistent met persoonlijke assistenten die samen met u bespreken waar u ondersteuning bij nodig heeft. Uw lokale assistent komt graag bij u thuis langs om in een vrijblijvend gesprek uw wensen te bespreken. Na dit gesprek gaan wij direct voor u aan de slag om een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp voor u te vinden. In de meeste gevallen is dit vaak al binnen enkele dagen geregeld. De voorgestelde huishoudelijke hulp komt altijd eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Klikt het tussen jullie? Dan kan de huishoudelijke hulp direct bij u aan de slag.


  Administratie geregeld

  U bepaalt zelf hoe vaak de huishoudelijke hulp bij u langskomt. In onderling overleg met de hulp kan er de ene keer meer uur gewerkt worden en een andere keer wat minder. Net waar u behoefte aan heeft: UWassistent biedt niet voor niets maatwerk. Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt iedere maand een factuur van de gewerkte uren van uw dienstverlener die u via bankoverschrijving aan ons voldoet. Wij betalen vervolgens uw zorgverlener uit.


  Gunstig tarief

  Bij UWassistent kunt u rekenen op maatwerk. Daarom vinden wij altijd een huishoudelijke hulp die voldoet aan uw wensen. U betaalt uw hulpverlener slechts €16,50 per uur. Met een UWassistent voordeelpas is dit nog voordeliger: €15,95 per uur.


  PGB budget

  Bij UWassistent is het ook mogelijk om met een PGB budget een huishoudelijke hulp aan te vragen. Bent u op zoek naar een PGB hulp? Of heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van een PGB? Ook daarmee kunnen wij u helpen! Laat het ons vooral weten. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met een persoonlijke assistent bij u in de buurt. Hij/zij vertelt u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Voor u het weet heeft u al een betrouwbare huishoudelijke hulp die iedere week of tweewekelijks bij u komt werken.

  Huishoudelijke hulp UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Worden de werkzaamheden wit verricht?

  Ja! De dienst huishoudelijke hulp valt onder de algemene vrijstelling van de ‘regeling dienstverlening aan huis’. Er hoeft dan geen loonheffing afgedragen te worden indien de dienstverlener maximaal 3 dagen voor u werkt.

  UWassistent verzorgt de kassiersfunctie en zal de betalingen voor u regelen. U hoeft de medewerker niet contant uit te betalen. Uw medewerker ontvangt een overzicht met de verdiensten en dient deze inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Als klant heeft u hierbij geen verplichtingen.

  Hoe kan ik meer informatie krijgen over een huishoudelijke hulp?

  U kunt het het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.
  Wij zullen telefonisch uw wensen bespreken en eventueel een vrijblijvende afspraak maken met een persoonlijke assistent. Deze komt graag thuis bij u langs om uw wensen te bespreken. Dit kan ook telefonisch worden gedaan.

  Wat is het tarief voor een huishoudelijke hulp?

  Het tarief voor een huishoudelijke hulp is € 16,50 per uur. Wij berekenen geen bemiddelingskosten. Met een voordeelpas van UWassistent betaalt u slechts € 15,95 per uur voor een huishoudelijke hulp.

  Zijn er nog extra kosten?

  Nee, u betaalt alleen het vaste uurtarief. Er zijn geen inschrijf- of bemiddelingskosten.

  Is er een wachtlijst voor huishoudelijke hulp?

  Nee. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp. Vaak is er al binnen een week een passende hulp gevonden.

  Wat als de huishoudelijke hulp niet bevalt of stopt?

  Mocht uw huishoudelijke hulp niet bevallen, dan komt uw lokale assistent graag bij u thuis om te bespreken waarom de hulp niet bevalt.

  Uw lokale assistent gaat aan de hand van uw wensen op zoek naar een nieuwe huishoudelijke hulp. Wanneer uw hulp stopt, gaat uw assistent direct op zoek naar een nieuwe huishoudelijke hulp.

  Hoe worden de huishoudelijke hulpen geselecteerd?

  Wij beschikken over een zeer groot netwerk van dienstverleners. Alleen de beste hulpen komen in aanmerking voor UWassistent. Met deze hulpen is er een intakegesprek geweest op locatie.

  Mijn huishoudelijke hulp is afwezig, wordt er vervanging geregeld?

  Wij proberen altijd vervanging te regelen. U kunt het beste contact opnemen met uw lokale assistent om een invaller te regelen.

  Hoe kan ik een klacht melden?

  U kunt dit via ons contactformulier doen of u kunt contact opnemen met uw vaste assistent.

  Wat zijn de voordelen van een huishoudelijke hulp via UWassistent?

    Slechts € 16,50 per uur
    Geen bemiddelingskosten
    Vaste lokale assistenten
    U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld.
    Ervaren huishoudelijke hulpen.

  Interesse in een huishoudelijke hulp?

  Neem contact met ons op. We geven u graag vrijblijvende informatie over de dienst huishoudelijke hulp. 

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg snel geholpen

Door Anita van der Kooi heb ik binnen een week een zeer ervaren huishoudelijke hulp ontvangen. Wat ook erg prettig is, is dat Anita bij ons thuis kwam om naar onze specifieke wensen voor een huishoudelijke hulp te luisteren. Hierdoor hebben wij nu echt een hulp die bij ons past.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Waardt

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over onze huishoudelijke hulp en kunnen ons niet beter wensen. Volgens ons loopt alles perfect.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Bonte
© 2013-2017 UWassistent B.V.