UWassistent Hulplijn

De hulplijn is gesloten per 1 juni. We willen iedereen bedanken voor alle positieve reacties en natuurlijk alle vrijwilligers die zich hebben ingezet.

Het coronavirus heerst in ons land en het heeft ontzettend veel impact op thuiswonende senioren. We merken het zelf ook. Senioren zeggen bv de huishoudelijke hulp toch af om niet in contact te komen met anderen en het risico zoveel mogelijk te beperken. Zo wordt het contact met de buitenwereld steeds minder. Om toch de ouderen te blijven helpen starten wij de UWassistent Hulplijn. Op dit telefoonnummer kunnen ouderen een praatje houden en praktische vragen stellen omtrent het coronavirus. Laten we zoveel mogelijk ouderen helpen!

Hoe werkt het?

Vul onderstaand formulier in. U kunt het invullen om door iemand gebeld te worden, of om iemand op te geven die graag gebeld wil worden.

Steun de UWassistent Hulplijn!

Koop een tegoedbon voor UWassistent. De bon kunt u later inwisselen voor dienstverlening van UWassistent of de bon aan een senior cadeau doen.

Meehelpen?

Wij zijn op zoek naar extra vrijwilligers die senioren willen bellen! Wie helpt ons? Schrijf je in via: Coronaklussen.nl.

Laten we zoveel mogelijk ouderen helpen!