Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket

Dienstverlening aan huis via UWassistent

UWassistent regelt vaste gescreende dienstverleners voor AtHomeFirst. Het dienstenaanbod is breed: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en begeleiding. Ook voor maatlijden aan huis bent u bij ons aan het juiste adres.
Makkelijk en geheel vrijblijvend

Gemak en ondersteuning aan huis


Heeft u ondersteuning nodig bij het schoonmaken van uw huis, het bijhouden van uw tuin of bent u op zoek naar een klushulp of begeleider? Wij staan voor u klaar en regelen snel een passende dienstverlener.

Breed dienstenaanbod

 • Huishoudelijke hulp
 • Stofzuigen, dweilen, ramen zemen, poetsen sanitair/keuken, strijken. Vanaf €18,50 per uur.
 • Tuinhulp
 • Snoeien, grasmaaien, beplanten, onkruid wieden, schoffelen, terugkerend onderhoud. Vanaf €25,- per uur.
 • Klushulp
 • Schilderijen ophangen, meubels (de)monteren, kleine schilderwerkzaamheden, lampen ophangen, kleine reparaties. Vanaf €25,- per uur.

  De klushulpen verrichten géén elektriciteits- of loodgieterswerkzaamheden.
 • Begeleiding
 • Ondersteuning bij lichte zorgtaken, afspraken buitenshuis, structuur aanbrengen, maaltijden klaarzetten. Vanaf €22,- per uur.
 • Maaltijden aan huis
 • Een voedzame maaltijd aan huis geleverd, op ambachtelijke wijze dagvers gekookt.
  De minimale afname per dienst is twee uur per keer. Bent u op zoek naar een klushulp voor kleine klusjes? Spaar deze klusjes op, zodat er minimaal twee uur gewerkt kan worden. Naast het uurtarief, betaalt u eenmalige servicekosten van €14,95 (maaltijden aan huis uitgezonderd).

  Onze voordelen

  UWassistent is een landelijke speler op het gebied van dienstverlening aan huis. Wij bieden gemak en ondersteuning waar u zich prettig bij voelt. Wilt u meer tijd overhouden voor uw kleinkinderen en hobby’s? Wij helpen u bij het vinden van een geschikte dienstverlener! U houdt meer tijd over voor dingen die u graag doet.

  U profiteert van het gemak van een persoonlijke contactpersoon, die het aanspreekpunt is voor al uw vragen. Dat geeft rust! Zo vinden wij altijd een passende oplossing voor u. De toegewijde en betrouwbare dienstverleners ondersteunen u graag. Zij zijn vooraf gescreend en werken wit. Dat is wel zo prettig.

  Overtuigd van onze aanpak?

  Vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een gratis voorstel op maat aan. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken.
  Makkelijk en geheel vrijblijvend

  Overtuigd van onze aanpak?

  €14,95 korting
  Breed dienstenpakket
  Eerlijke prijzen
  Snel een gescreende hulp

  Klanten over ons