Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket

Alleen betrouwbare dienstverleners gaan bij u aan het werk

De dienstverleners die via ons werken zijn betrouwbaar, betrokken en hebben hart voor een ander.

Identiteitscontrole

Intakegesprek

Klantbeoordelingen

Cursussen

Screening dienstverleners


De dienstverleners die via UWassistent werken, willen graag iets voor een ander betekenen, ze zijn betrokken en hebben hart voor een ander. Zij zijn bereid om net dat beetje meer te doen en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Fijn om te weten is dat alle dienstverleners gescreend worden, voordat ze aan u voorgesteld worden. Er zijn verschillende manieren waarop wij dienstverleners kunnen screenen.

ID-verificatie

De identiteit van de dienstverlener is gecontroleerd. De dienstverlener doorloopt zelf de ID-verificatie via iDIN óf de persoonlijke contactpersoon controleert de identiteit van de dienstverlener.

Persoonlijk gesprek met contactpersoon

De persoonlijke contactpersoon uit uw regio heeft een kennismakingsgesprek gehad met de dienstverlener. Op die manier leren wij de dienstverlener beter kennen en kunnen wij precies bepalen wie de juiste dienstverlener is voor u. Als de ID-verificatie nog niet is doorlopen, controleert de contactpersoon ook het ID.

Beoordelingen van andere klanten

Wij vragen klanten regelmatig om feedback over de werkzaamheden en het functioneren van de diensterverlener, zij kunnen hem of haar ook altijd beoordelen via het portaal. Op die manier weten wij of de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verricht en kunt u ook een beter beeld vormen van de dienstverleners uit uw regio.

Cursussen

Wij bieden meerdere online cursussen aan voor dienstverleners. Hiermee kunnen ze hun kennis vergroten en de theorie in de praktijk toepassen. Wij hebben bijvoorbeeld een cursus huishoudelijke hulp met theorie over schoonmaken die de dienstverleners kunnen volgen.

In het profiel van de dienstverlener kunt u zien welke stappen de dienstverlener in de screening heeft doorlopen. Ook kunt u de beoordeling(en) van andere klanten over de dienstverlener bekijken.
Overtuigd van onze aanpak?
Zelfstandig ondernemen in een groeimarkt
Bewezen succesformule
Maak het verschil voor ouderen

Klanten over ons