Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket

Hoe het werkt

De persoonlijke contactpersonen van UWassistent regelen vaste gescreende dienstverleners aan huis. Op basis van uw wensen zorgen zij voor de juiste hulp aan huis waar u een klik mee heeft.

Het gemak van UWassistent


Onze persoonlijke contactpersonen beheren een netwerk van betrouwbare en toegewijde dienstverleners uit uw regio. Door goed naar uw wensen te luisteren, weten zij precies welke dienstverlener bij u past. Wilt u liever zelf een geschikte hulp vinden direct via onze website? Dat kan ook. Dat is het gemak van UWassistent.
Mogelijkheid 1

Dienstverlening via de persoonlijke contactpersoon uit uw regio

1
Bespreek uw persoonlijke wensen met de contactpersoon
2
Ontvang gratis een voorstel op maat
3
Kennismaking met de dienstverlener
De hulp gaat van start!
Met de kennis en ervaring van de persoonlijke contactpersoon uit uw regio, gaat hij of zij voor u op zoek naar een geschikte dienstverlener waar u een klik mee heeft. De contactpersoon bij u uit de buurt bespreekt graag samen met u de wensen omtrent de hulp. Vervolgens wordt er een gratis voorstel op maat gedaan. U kunt vrijblijvend kennismaken met de dienstverlener. Als u akkoord bent, dan start de hulp zo snel mogelijk.
Mogelijkheid 2

Dienstverlening
direct via onze website

1
Vind online een geschikte hulp
2
Vergelijk zelf prijzen en profielen
3
Kennismaking met de dienstverlener
De hulp gaat van start!
U kunt er ook voor kiezen om zélf op zoek te gaan naar een geschikte dienstverlener direct via onze website. Vergelijk zelf profielen en uurtarieven van verschillende dienstverleners bij u uit de buurt en kies daar een geschikte kandidaat uit. Is de boeking geaccepteerd door een van de geselecteerde dienstverleners? Plan indien gewenst een kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen. Vervolgens gaat de dienstverlener bij u aan de slag.

Heeft u nog vragen?


Vind het antwoord op uw vraag in ons Help Center of neem contact met ons op.

Dit kunt u van ons verwachten


Snel een gescreende hulp
Betrokken contactpersoon uit uw regio
Eerlijke prijzen
Dienstverlening op basis van uw wensen
Vaste toegewijde dienstverlener(s)
Breed dienstenpakket