Snel een gescreende hulp
Goede prijs
Persoonlijk contactpersoon
Breed dienstenpakket
100% toegewijd en ben je ook een prettig gezelschap? Meld je dan aan als dienstverlener!
Sluit

Een ander helpen, daar worden we gelukkig van!

Wij leveren dienstverlening op maat, met persoonlijke aandacht. We hebben inmiddels al duizenden ouderen geholpen en we hopen dit nog jarenlang te kunnen doen.

Over ons


UWassistent regelt gemak en ondersteuning aan huis waar de klant zich prettig bij voelt. Dit doen we al sinds 2013 vanuit de overtuiging dat we ondersteuning persoonlijk, snel en op maat willen regelen. De klant heeft hierbij de regie en bepaalt door wie, wanneer en op welke manier hij/zij ondersteund wil worden. Daarnaast staan wij voor eerlijke prijzen.

Hoe is het begonnen?

Passende ondersteuning vinden, is steeds lastiger. Dit komt mede door bezuinigingen en reorganisaties in de zorg. Er is minder budget voor persoonlijke ondersteuning en de zorg is gestandaardiseerd. Wij vonden dat dit anders kon en daarom hebben wij UWassistent opgericht. Bij UWassistent levert dienstverlening op maat, met persoonlijke aandacht.
‘’Ik begon met een bedrijf in dienstverlening aan huis voor gezinnen en werkenden die uit luxe of vanwege tijdtekort een huishoudelijke hulp wilden. Vanwege de bezuinigingen in de zorg en de vergrijzing, zag ik een kans om me te gaan richten op de ouderenzorg. Ook mijn ouders gingen fysiek achteruit en hadden ondersteuning nodig. Het is mooi als je daar een oplossing voor hebt. Op een gegeven moment zie je veel meer dan alleen commerciële kansen. Je ziet problemen, maar ook praktische mogelijkheden om de zorg beter te regelen. Dat motiveert me om steeds betere en vernieuwende dienstverlening te ontwikkelen waar je mensen blij mee kunt maken.’’
– Bas Tolenaar –
‘’Bas vroeg mij om UWassistent mee op te starten en ik was direct enthousiast. Dankzij Bas zijn kennis, ervaring en middelen in de dienstverlening, konden we laagdrempelig en vanuit een goede basis beginnen. Het concept sprak me enorm aan, vooral vanwege de directe manier van dienstverlening aanbieden. Eenmaal gestart werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Dan zie en hoor je in de praktijk wat de juiste ondersteuning voor mensen kan betekenen. Bijzonder om dat te ervaren en een motivatie om nog meer mensen blij te maken met de ondersteuning en aandacht die ze verdienen.’’
– Joost Damen –

Landelijke speler in de zorgmarkt

UWassistent is sterk gegroeid de afgelopen jaren. We zijn landelijk actief en werken samen met verschillende organisaties die zich samen met ons inzetten voor ouderen. Als ervaren landelijke speler in de zorgmarkt wordt onze maatschappelijke impact steeds groter. We hebben inmiddels al duizenden ouderen kunnen helpen.

Wat kunnen wij betekenen voor de maatschappij?

 • Ouderen kunnen dankzij onze ondersteuning langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dit verlicht de druk op de zorg.
 • Doordat er geen beroep gedaan hoeft te worden op de zorg(professionals), raken zij niet overbelast.
 • We creëren werkgelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar waardevol werk.
 • Doordat we een platte organisatie zijn en IT efficiënt inzetten, kunnen we betaalbare dienstverlening bieden.
 • Iedereen kan en mag bij ons aankloppen, onze diensten zijn laagdrempelig.
 • Betaalbare dienstverlening

  Wij bieden betaalbare ondersteuning aan senioren. Met ondersteuning van UWassistent kunnen ouderen langer aangenaam thuis blijven wonen. Dit zorgt voor verlichting van de druk op mantelzorgers en van de druk op de zorg in het algemeen. We richten ons steeds meer op preventie en signalering zodat mensen vitaal blijven, aangenaam kunnen blijven wonen en minder snel en vaak een beroep hoeven te doen op mantelzorgers en de zorg. UWassistent is de eerste schakel in de zorgketen.

  We geloven in het principe van draagkracht. Kunt u de dienstverlening niet zelf betalen, dan vinden wij dat onze betaalbare dienstverlening vergoed moet worden door de overheid (PGB), zorgverzekeraars of zelfs de werkgever als het gaat om het voorkomen van overbelaste mantelzorgers.

  Hart voor een ander!

  Een ander helpen, daar worden we gelukkig van. Want we geloven dat de verbinding die je voelt wanneer je een ander helpt, gelukkig maakt. We willen daarom mensen inspireren om wat vaker aan een ander te denken. Want dat is ook wat wij doen.

  UWassistent is een merk van Summr BV. De missie van Summr is om met een simpele oplossing veel mensen te helpen en blij te maken. Dit doen we door online platformen voor dienstverlening aan huis te ontwikkelen en te beheren. Daar werken we dagelijks aan vanuit onze kernwaarden helpen, ontwikkelen, verbinden, plezier maken en zelfstandigheid.

  Onze belofte


  Aan klanten

  Wij leveren snelle en betaalbare ondersteuning aan huis, op basis van uw wensen. Daarbij helpt de betrokken contactpersoon uit uw regio. Zo vinden we altijd een passende oplossing, waarbij u zelf de regie houdt en bepaalt wie, wanneer en hoe u ondersteund wordt.

  Aan dienstverleners

  Werken via UWassistent is de ideale job wanneer je daadwerkelijk iets wil betekenen voor een ander. Het werk is afwisselend, betekenisvol en ideaal te combineren met andere werkzaamheden, een gezin of hobby's.

  Klanten over ons