Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket

Wij werken graag samen

Bent u een thuiszorgorganisatie of komt u op een andere manier met uw organisatie op voor de belangen van ouderen? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Onze partners


Hieronder vindt u een overzicht van de partijen waar wij mee samenwerken.

Vief

Sluit

Monuta samenwerking met UWassistent

Vief, initiatief van Monuta

Sinds januari 2018 werken we intensief samen met Monuta Ontzorgt. Monuta werkt samen met verschillende organisaties die het leven van ouderen verrijken, veraangenamen of ontzorgen. UWassistent is de vaste partner voor ondersteuning aan huis. We werken ook samen op het gebied van marketing en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In februari 2022 lanceerde Monuta Ontzorgt een nieuw initiatief: Vief.nl. Een online platform voor mensen die zelf de regie over en grip op hun leven willen houden. Dit doet Vief door middel van handige tips, inspiratie, ervaringsverhalen en praktische oplossingen.

MantelzorgNL

Sluit

MantelzorgNL samenwerking met UWassistent

MantelzorgNL

MantelzorgNL is de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste. MantelzorgNL ondersteunt professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers. Iedereen die voor een ander zorgt, kan bij MantelzorgNL terecht voor informatie, advies en een luisterend oor. UWassistent werkt samen met MantelzorgNL om mantelzorgers van de best mogelijke ondersteuning te voorzien. Dit doen wij met aanvullende mantelzorg.

Univé

Sluit

Univé samenwerking met UWassistent

Univé

Elkaar helpen, ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een van de grootste verzekeraars in Nederland. Iedereen met een Univé verzekering, kan gebruik maken van de gratis bemiddelingsservice Univé MijnGemak. Ook de diensten van UWassistent worden aangeboden via Univé MijnGemak.

De ANBO

Sluit

ANBO samenwerking met UWassistent

De ANBO

De ANBO is een onafhankelijke vereniging (ouderenbond) die de belangen behartigt van haar leden op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen. De ANBO doet dit door haar leden een krachtige stem te geven in landelijke en lokale beleidsbeïnvloeding. Leden van de ANBO krijgen korting op de dienstenverlening via UWassistent.

De Espria Ledenvereniging

Sluit

Espria ledenvereniging samenwerking met UWassistent

De Espria Ledenvereniging

De Espria Ledenvereniging helpt om het beste uit het leven te halen. Of dat nu gaat om meer comfort of wat extra hulp. De Espria Ledenvereniging is de overkoepelende organisatienaam van Evean Ledenvereniging, Icare Ledenvereniging en Zorggroep Ledenvereniging. UWassistent werkt intensief samen met De Espria Ledenvereniging op het gebied van dienstverlening aan huis.

Vivent

Sluit

Vivent samenwerking met UWassistent

Vivent

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Samen met zorgprofessionals uit de buurt kijken zij hoe ze de juiste zorg kunnen bieden aan jong en oud. Leden van Vivent krijgen korting op ondersteuning aan huis via UWassistent.

Careyn

Sluit

Careyn samenwerking met UWassistent

Careyn

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van hun klanten: jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is staan de vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Dit doen ze samen met vrijwilligers, mantelzorgers, buurtbewoners en zorgverleners zoals de dienstverleners die werken via UWassistent.

Ledenvereniging Thebe Extra

Sluit

Hello 24/7 samenwerking met UWassistent

Ledenvereniging Thebe Extra

Zelf bepalen hoe u uw leven inricht. Dat voelt prettig, voor zowel jong als oud. Ledenvereniging Thebe Extra helpt hierbij op vele manieren. Met cursussen, workshops, diensten en kortingen, maken zij het leven zo comfortabel mogelijk en geven ze een steuntje in de rug. Ook de diensten van UWassistent worden via Thebe Extra aangeboden.

Santé Partners

Sluit

Santé partners samenwerking met UWassistent

Santé Partners

Veiligheid, gemak en ontspanning dragen bij aan een gezond, prettig en gelukkig leven. Santé Partners biedt een aantrekkelijk en voordelig assortiment van diensten, cursussen en services. Speciaal geselecteerd om het leven makkelijker te maken. Santé Partners werkt hiervoor onder andere samen met UWassistent.

Dé Letselschadehulpdienst

Sluit

De Letselschade hulpdienst samenwerking met UWassistent

Dé Letselschadehulpdienst

Dé Letselschadehulpdienst richt zich op de acute hulpbehoefte die ontstaat direct na een ongeval. Samen met Dé Letselschadehulpdienst zorgen wij ervoor dat de hulpvrager zo snel mogelijk de ondersteuning krijgt die nodig is. Vaak is dit na een ongeval of een operatie. Alles is erop gericht om de zelfredzaamheid van het slachtoffer te vergroten en het herstel te bevorderen.

Vers aan Tafel

Sluit

Vers aan tafel samenwerking met UWassistent

Vers aan tafel

Elke dag genieten van een andere heerlijke, ambachtelijke maaltijd. Dat kan bij Vers aan Tafel. Met meer dan 150 gerechten is er genoeg keuze. Al meer dan vijftien jaar koken zij gezonde smaakvolle maaltijden voor thuis. Vers aan Tafel zorgt ervoor dat ook de klanten van UWassistent kunnen genieten van gevarieerde maaltijden aan huis.

Vierstroom

Sluit

Vierstroom samenwerking met UWassistent

Vierstroom

Vierstroom is de supporter van zelfstandigheid. Zij helpen dan ook om op de gemakkelijkste manier zelfstandig te blijven. Zij bieden alle zorg en hulp die thuis nodig kan zijn. Zo werken zij onder andere samen met UWassistent om deze hulp te kunnen bieden. UWassistent en Vierstroom delen dan ook dezelfde missie en streven er beide naar om de juiste ondersteuning te bieden om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

TWB

Sluit

TWB samenwerking met UWassistent

TWB

TWB is een thuiszorgorganisatie in West-Brabant die passende zorg en ondersteuning biedt zodat cliënten langer en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. In het uitgebreide diensten- en zorgaanbod vindt u verschillende aanbieders van ondersteunende diensten, zoals UWassistent.

ViVa! Ledenservice

Sluit

Viva ledenservice samenwerking UWassistent

ViVa! Ledenservice

ViVa! Zoggroep ziet eigenheid als mens het meest waardevolle bezit, hun missie is dan ook om dit bezit zoveel mogelijk te koesteren. ViVa! Zorggroep werkt met kleine teams, zodat ze door goed te luisteren, altijd de juiste ondersteuning kunnen vinden. ViVa! Zorggroep biedt een compleet pakket aan ondersteuning, diensten en zorg voor alle inwoners in het werkgebied. Een van de ondersteunende diensten zijn dan ook de diensten van UWassistent.

ZuidZorg

Sluit

Zuidzorg samenwerking met UWassistent

Zuidzorg

ZuidZorg is een thuiszorgorganisatie die in Zuidoost-Brabant hoogwaardige en complexe zorg biedt. Zij leveren zorg die geheel is afgestemd op de wensen en de behoeften van de cliënten. Door samen te werken met verschillende zorgaanbieders, zoals UWassistent, kunnen zij hun cliënten ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in eigen vertrouwde omgeving.

Hello24/7

Sluit

Hello 24/7 samenwerking met UWassistent

Hello24/7

Hello is er speciaal voor degenen van wie hun ouder(s) of naaste(n) zelfstandig wonen, maar wél wat hulp kunnen gebruiken. Dat doen ze door familie, vrienden en buren te verbinden, praktische en ondersteunende diensten te leveren en slimme technologie te bieden. Een van de betrouwbare aanbieders van die ondersteunende diensten is UWassistent.

Leef3.nu

Sluit

Leef3.nu samenwerking met UWassistent

Leef3.nu

Leef3.nu is de ledenvereniging van Beweging 3.0 en ondersteunt bij het zo lang en prettig mogelijk thuis wonen. De diensten en producten zijn onder te brengen in de thema’s gezondheid, gemak, sociaal en veiligheid. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare partners.

Het Groene Kruis

Sluit

Leef3.nu samenwerking met UWassistent

Het Groene Kruis

Het Groene kruis is een ledenorganisatie in regio Noord en Midden-Limburg. Het Groene kruis biedt aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning. Leden van het Groene Kruis krijgen korting op de dienstenverlening via UWassistent.

Partners over ons


Partner worden