Maak het verschil voor ouderen
Zelf je uurloon bepalen
Ideaal te combineren met gezin of ander werk

Werken via UWassistent: iedereen verzekerd


We vinden het belangrijk dat alle dienstverleners die via ons werken goed beschermd zijn. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Alicia. Werk je via ons? Dan ben je automatisch kosteloos verzekerd tegen aansprakelijkheid en ongevallen. Daarnaast hebt je vanuit wetgeving recht op 6 weken doorbetaling bij ziekte.
Met Alicia ben jij tijdens je diensten verzekerd voor:

Aansprakelijkheid

Biedt dekking als jij aansprakelijk bent voor schade aan een persoon of andermans spullen, inclusief de spullen van jouw opdrachtgever. Deze verzekering is actief tijdens je diensten via UWassistent.

Heb je een schade veroorzaakt? Maak er melding van op de collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Alicia via onderstaande button.
Wil je een compleet overzicht van wat er wel en niet gedekt is? Lees dan de polisvoorwaarden op de Alicia website.

Ongevallen

Biedt financiële steun als je door een ongeval blijvend invalide raakt of zelfs komt te overlijden. Je ontvangt dan eenmalig een som geld. Deze verzekering is actief tijdens je diensten via UWassistent en jouw reis van en naar jouw dienst.

Wil je een claim indienen op de ongevallenverzekering? Maak een melding op de collectieve ongevallenverzekering van Alicia via onderstaande button.
Wil je een compleet overzicht van wat er wel en niet gedekt is? Lees dan de polisvoorwaarden op de Alicia website.

Ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid

Je werkt via de Regeling dienstverlening aan huis. Dit betekent dat je recht hebt op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte. Bij ziekte is er een wachttijd van twee werkdagen.

Kun je door ziekte niet werken? Meld je op je 1e ziektedag telefonisch ziek bij het huishouden waarvoor je werkt. Doe de ziekmelding ook via onderstaande button.

Voordelen voor jou

Kosteloos verzekerd
Geen stress over schade of inkomstenverlies
Flexibel werk mét zekerheid

Heb je vragen over de verzekeringen?

Klik voor meer informatie over de bedrijfsaansprakelijkheids-, ongevallen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Alicia op onderstaande button.