Hulp bij het opstarten
Profiteer van ons landelijk netwerk
Marketingondersteuning

Vacature: UWassistent vestigingsmanager

Ben jij een betrokken doener? En wil je graag ondersteuning aan huis regelen voor ouderen in jouw regio? Sluit je aan bij UWassistent en start je eigen vestiging!

Je eigen UWassistent vestiging in een groeimarkt

Bewezen succesformule

Maak het verschil voor ouderen

Start je eigen UWassistent vestiging


Zie jij in je eigen omgeving dat ondersteuning van ouderen beter kan en wil jij je hier actief voor inzetten? Sluit je aan bij UWassistent en word vestigingsmanager in jouw eigen regio!
UWassistent is een landelijke speler op het gebied van dienstverlening aan huis. We ondersteunen ouderen bij langer prettig zelfstandig thuis wonen. Wij leveren gemak en ondersteuning waar de klant zich prettig bij voelt. We geloven dat de verbinding die je voelt wanneer je een ander helpt, gelukkig maakt. UWassistent toont oprechte betrokkenheid, vraagt door en ontdekt wat voor ondersteuning iemand écht nodig heeft. Als vestigingsmanager ben jij hierin de belangrijkste schakel voor ouderen en hun mantelzorgers. Met eerlijke prijzen zorgen we dat de ondersteuning voor iedereen bereikbaar is.
UWassistent heeft, samen met een enthousiaste en betrokken groep ondernemers en vestigingsmanagers, een enorme groei doorgemaakt. En we groeien nog steeds! Ben jij de sociale verbinder die klanten en dienstverleners bij elkaar brengt? Ben jij gedreven om snel betrouwbare ondersteuning te regelen voor jouw klanten? Solliciteer vandaag nog!

Dit ben jij

 • je bent daadkrachtig en hebt organisatietalent
 • je bent gedreven om de optimale ondersteuning voor ouderen te regelen
 • je werkt graag zelfstandig
 • je krijgt veel energie van het opbouwen van je eigen succesvolle vestiging
 • je maakt makkelijk contact met mensen
 • je verbindt graag mensen en denkt in win-win
 • je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar

  Dit ga je doen

  Vanuit je eigen UWassistent vestiging zorg je dat ouderen in jouw regio de ondersteuning krijgen die zij wensen en verdienen. Aan de hand van de klantvraag regel je passende dienstverlening aan huis en ga jij voor de beste match tussen klant en dienstverlener. Je bent hét aanspreekpunt voor klanten, mantelzorgers en dienstverleners en legt contact met lokale zorgpartijen.
  Je zet je in om nieuwe klanten en dienstverleners te werven. Je bouwt aan je eigen succesvolle onderneming. Wij ondersteunen je hierbij. De werktijden en werklocatie zijn flexibel.

  Dit bieden wij

  Wij bieden uitgebreide hulp en advies bij het opstarten en runnen van je eigen vestiging. Je profiteert van ons landelijk netwerk, het online administratiesysteem, ons merk en marketingondersteuning. We stimuleren kennisdeling en verbinding door interessante kennissessie en bijeenkomsten te organiseren.

  Enthousiast over deze functie?

  Onze ambitie is om te groeien en ouderen overal in Nederland te kunnen (blijven) ondersteunen. Ben jij ook ambitieus en spreekt de functie je aan? We zien je sollicitatie graag tegemoet!
  Beschikbare regio's
 • Dordrecht
 • Nijmegen
 • Haarlem
 • Breda
 • Noord Holland (Alkmaar)

  Dit kun je van ons verwachten


  Hulp en advies bij het opstarten
  Online administratiesysteem
  Kennissessies en bijeenkomsten
  Ondersteuning bij werving van klanten en dienstverleners
  Ondersteuning bij marketingactiviteiten
  Gebruik van merk en promotiemateriaal

  Jouw eigen UWassistent vestiging in 6 stappen


  1

  Solliciteren

  Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan direct! Spreken je cv en motivatie ons aan, dan ontvang je meer informatie en maken we een telefonische afspraak.
  2

  Telefonische afspraak

  Tijdens het telefonisch gesprek bespreken we de mogelijkheden en nemen we de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk willen we ook weten wie jij bent en waarom je graag UWassistent-ondernemer wil worden.
  3

  Kennismakingsgesprek

  Zijn we beiden enthousiast na de telefonische afspraak, dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking
  4

  Voorbereidende fase

  We zijn beiden enthousiast en positief na de persoonlijke kennismaking. Tijd voor de inhoudelijke voorbereiding; je ontvangt alle benodigde informatie van ons en gaat aan de slag met de voorbereidingen.
  5

  Tussentijds overleg

  Je schrijft jouw ondernemingsplan. Natuurlijk helpen we je hierbij. We bespreken samen jouw plannen en je krijgt de gelegenheid om met de andere UWassistent-ondernemers te spreken. Zo krijg je stapsgewijs een steeds completer beeld van UWassistent en leren wij jou ook steeds beter kennen.
  6

  Gefeliciteerd, je eigen vestiging!

  Je hebt het hele proces doorlopen en we zijn samen overtuigd van een succesvolle samenwerking. We tekenen de overeenkomst en daarmee is het officieel: jouw eigen UWassistent vestiging. Op naar een succesvolle onderneming!

  Vestigingsmanagers over het werk


  Interesse? Start je eigen UWassistent vestiging