Snel een gescreende hulp
Goede prijs
Persoonlijk contactpersoon
Breed dienstenpakket

Zorg doen we samen

Dat vinden wij bij UWassistent al langer, en nu gaan we dat nog verder uitbreiden! Per 16 maart 2023 is Mantelaar namelijk onderdeel van Summr geworden.

Krachten bundelen


UWassistent is onderdeel van Summr. Summr biedt met de labels UWassistent en Hlprs flexibele hulp aan huis in de vorm van huishoudelijke hulp, hulp bij klussen of tuinieren, persoonlijke begeleiding en oppasdiensten. Met de toevoeging van Mantelaar aan de portefeuille van Summr zijn we gezamenlijk in een klap de grootste aanbieder van flexibele hulp aan huis in Nederland geworden.
‘’Naast huishoudelijke hulp, hulp bij klussen of tuinieren, persoonlijke begeleiding en oppasdiensten bieden we nu ook mantelzorgondersteuning van Mantelaar aan. De missie van Mantelaar: mantelzorgondersteuning zo normaal als de oppas of hulp in huis, is hiermee weer een stap dichterbij." Aldus Joost Damen, mede-oprichter van Summr.
Bas Tolenaar, directeur van Summr is ook in zijn nopjes met de komst van Mantelaar. ”Voor onze samenwerkingspartners is de toevoeging van Mantelaar een mooie ontwikkeling. Zo kunnen we een nog bredere dienstverlening aanbieden en krijgt vervangende mantelzorg een prominente rol binnen de organisatie. Zeker omdat Mantelaar contracten heeft met veel zorgverzekeraars.”
Directeur Mantelaar Otto de Goeij: "De zorg van de kwetsbaren in onze samenleving verschuift zich al jaren van de formele zorg naar de informele zorg. Steeds meer mantelzorgers, die uit liefde zijn begonnen, ervaren een stijgende druk. Op henzelf, werk, gezin… Al jaren weten UWassistent en Mantelaar waar deze mensen écht hulp bij nodig hebben, hulp in en rondom het huis én vervangende mantelzorg. Door onze krachten te bundelen hebben we een goede landelijke dekking en werken samen met zorgstudenten én mensen met levenservaring. Een mooiere combinatie is er niet!

Intensieve samenwerking

In eerste instantie gaat het om een intensieve samenwerking tussen de labels UWassistent, Hlprs en Mantelaar, met behoud van eigen structuur, diensten, merk en communicatie. Later in het fusieproces wordt gestreefd naar een integratie van de verschillende organisaties tot één nieuwe organisatie met één organisatiestructuur, waarin ook het aanbod aan diensten en de bijbehorende marketingcommunicatie geïntegreerd zal worden.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via info@uwassistent.nl.