Kinderopvang aan huis

  Bent u op zoek naar een betrouwbare gastouder die aan al uw wensen voldoet? Dan biedt UWassistent de oplossing. Wij hanteren een zeer persoonlijke aanpak, waardoor u altijd een gastouder of nanny krijgt voorgesteld die precies bij u past. Onze persoonlijke assistenten helpen u graag. U kunt de kinderopvang combineren met huishoudelijke hulp. Wacht dus niet langer en neem nu contact op met een persoonlijke assistent bij u in de buurt!


  Kinderopvang via UWassistent

  Bij UWassistent staan uw wensen voorop. Daarom werken wij bij UWassistent met persoonlijke assistenten die samen met u bespreken waar u ondersteuning bij nodig heeft. Uw lokale assistent komt graag bij u thuis langs om in een vrijblijvend gesprek uw wensen te bespreken. Na dit gesprek gaan wij direct voor u aan de slag om een betrouwbare en gescreende kinderopvang voor u te vinden. In de meeste gevallen is dit vaak al binnen enkele dagen geregeld. Samen met de voorgestelde gastouders komen wij altijd eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Klikt het tussen jullie? Dan kan de kinderopvang bij u aan de slag. Wilt u graag kinderopvang combineren met huishoudelijke werkzaamheden en thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis? Ook dit is mogelijk!


  Administratie geregeld

  U bepaalt zelf hoe vaak de gastouder bij u langskomt. In onderling overleg met de hulp kan er de ene keer meer uur gewerkt worden en een andere keer wat minder. Net waar u behoefte aan heeft: UWassistent biedt niet voor niets maatwerk. Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt iedere maand een factuur van de gewerkte uren van uw dienstverlener voor kinderopvang of kinderopvang gecombineerd met huishoudelijke hulp.


  Gunstig tarief

  Bij UWassistent kunt u rekenen op maatwerk. Daarom vinden wij altijd een gastouder die voldoet aan uw wensen. U betaalt uw gastouder per uur. U krijgt hierin financiële ondersteuning van de overheid met kinderopvangtoeslag. UWassistent ondersteunt u hierin.


  Kinderopvang UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Worden de werkzaamheden wit verricht?

  Ja! De diensten kinderopvang valt onder de algemene vrijstelling van de ‘regeling dienstverlening aan huis’. Er hoeft dan geen loonheffing afgedragen te worden indien de dienstverlener maximaal 3 dagen voor u werkt.

  UWassistent zorgt ervoor dat uw administratie voldoet aan de wettelijke eisen zodat u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U hoeft de kinderopvang niet contant uit te betalen. Uw kinderopvang ontvangt een overzicht met de verdiensten en dient deze inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Als klant heeft u hierbij geen verplichtingen.

  Hoe kan ik meer informatie krijgen over een kinderopvang?

  U kunt telefonisch een vrijblijvende afspraak maken met uw vaste assistent bij u in de buurt. Uw contactpersoon komt dan graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. Dit kan ook telefonisch worden gedaan.

  Wat is het tarief voor een kinderopvang?

  Dit is afhankelijk van het aantal kinderen en uren waarop de kinderopvang nodig is. De kinderopvang ontvangt een vast uurloon vermeerderd met administratiekosten. Over dit totaalbedrag heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Uw assistent rekent vrijblijvend voor u uit wat uw werkelijke kosten zullen zijn.

  Is er een wachtlijst voor kinderopvang?

  Nee, het duurt gemiddeld één à twee weken voordat uw lokale assistent een geschikte kinderopvang heeft geregeld.

  Wat als de kinderopvang niet bevalt of stopt?

  Mocht uw kinderopvang niet bevallen, dan komt uw lokale assistent graag bij u thuis om te bespreken waarom dit niet bevalt.

  Uw lokale assistent gaat aan de hand van uw wensen op zoek naar een nieuwe kinderopvang. Wanneer uw kinderopvang stopt, gaat uw assistent direct op zoek naar een nieuwe kinderopvang.

  Hoe wordt de kinderopvang geselecteerd?

  Wij beschikken over een zeer grote database met gastouders. Alleen de beste gastouders komen in aanmerking voor UWassistent. Met deze hulpen is er een intakegesprek geweest op locatie. U kunt vooraf het profiel bekijken.

  Mijn kinderopvang is afwezig, wordt er vervanging geregeld?

  Wij proberen altijd vervanging te regelen. U kunt het beste contact opnemen met uw lokale assistent om een invaller te regelen.

  Hoe kan ik een klacht melden?

  U kunt dit via ons contactformulier doen of u kunt contact opnemen met uw vaste assistent.

  Wat zijn de voordelen van kinderopvang via UWassistent?

    Deskundig
    Voordelige kinderopvang
    Combinatie met huishoudelijke werkzaamheden
    Vaste contactpersoon
    Eenvoudige online administratie
    Recht op financiële ondersteuning met kinderopvangtoeslag

  Interesse in een kinderopvang aan huis?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langs om meer informatie te geven over de dienst kinderopvang aan huis.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Opgeruimd huis

Dankzij onze kinderopvang aan huis gaan wij rustig naar ons werk en komen in een opgeruimd huis weer thuis   UWassistent Klantbeoordeling rechts

Familie de Vries uit Sneek

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Goed geregeld

Dankzij de geregelde kinderopvangtoeslag kan ik meer dagen aan het werk   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Hoekstra uit Heerenveen
© 2013-2017 UWassistent B.V.