KLANTENSERVICE - Gesloten

 • Contactpersoon bij u in de buurt

  Dienstverlening op maat

  Breed dienstenaanbod

  Gescreende en vaste dienstverleners

  Vrijblijvende afspraak bij u thuis

  iDeal betaling UWassistent Keurmerk UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Worden de werkzaamheden wit verricht?

  Ja! De diensten kinderopvang valt onder de algemene vrijstelling van de ‘regeling dienstverlening aan huis’. Er hoeft dan geen loonheffing afgedragen te worden indien de dienstverlener maximaal 3 dagen voor u werkt.

  UWassistent zorgt ervoor dat uw administratie voldoet aan de wettelijke eisen zodat u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U hoeft de kinderopvang niet contant uit te betalen. Uw kinderopvang ontvangt een overzicht met de verdiensten en dient deze inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Als klant heeft u hierbij geen verplichtingen.

  Wat is het tarief voor kinderopvang?

  Dit is afhankelijk van het aantal kinderen en uren waarop de kinderopvang nodig is. De kinderopvang ontvangt een vast uurloon vermeerderd met administratiekosten. Over dit totaalbedrag heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Uw assistent rekent vrijblijvend voor u uit wat uw werkelijke kosten zullen zijn.

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg snel geholpen

Door Anita van der Kooi heb ik binnen 1 week een zeer ervaren huishoudelijke hulp ontvangen. Wat ook erg prettig is dat Anita bij ons thuis kwam om naar onze specifieke wensen voor een huishoudelijke hulp te luisteren. Hierdoor hebben wij nu echt een hulp die bij ons past.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Waardt

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Fijn maatje

Doordat ik nu een gezelschapsmaatje heb, kan ik weer boodschappen en andere activiteiten ondernemen. Mijn gezelschapsmaatje ondersteunt me heel erg goed. Ik ben heel erg blij met haar en ook met Anita. Zij heeft goed naar mijn wensen geluisterd.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Van der aard