Kleinschalige kinderopvang

  Als ouder wil je het beste voor je kind. Sommige kinderen hebben meer aandacht nodig, of een stukje begeleiding, en niet alle reguliere kinderopvang kan hieraan voldoen. Daarom heeft UWassistent Friesland een samenwerking met Gastouder Nederland

  Bij Gastouder Nederland bieden gastouders in een huiselijke omgeving kleinschalige kinderopvang aan in de buurt. Hierbij is er persoonlijke aandacht voor elk kind. Omdat de opvang is gecertificeerd en geregistreerd is er recht op kinderopvangtoeslag.

  Een gastouder moet voldoen aan wettelijke eisen, zoals een diploma kinder-EHBO, een door de GGD goedgekeurde woning en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast worden de gastouders en de opvanglocatie twee keer per jaar geïnspecteerd. 

  Ontvang je een PGB voor je kind? Dan is het mogelijk om (een deel van) de kosten voor de kinderopvang uit het PGB te betalen. 

  UWassistent Friesland gaat voor je op zoek naar een geschikte gastouder. Wil je meer weten over kleinschalige kinderopvang? Neem dan contact met ons op. 

   

    Persoonlijk

    Maatwerk

    Lokaal

  Welzijnservices UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Worden de werkzaamheden wit verricht?

  Ja! De diensten kinderopvang valt onder de algemene vrijstelling van de ‘regeling dienstverlening aan huis’. Er hoeft dan geen loonheffing afgedragen te worden indien de dienstverlener maximaal 3 dagen voor u werkt.

  UWassistent zorgt ervoor dat uw administratie voldoet aan de wettelijke eisen zodat u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U hoeft de kinderopvang niet contant uit te betalen. Uw kinderopvang ontvangt een overzicht met de verdiensten en dient deze inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Als klant heeft u hierbij geen verplichtingen.

  Wat is het tarief voor kinderopvang?

  Dit is afhankelijk van het aantal kinderen en uren waarop de kinderopvang nodig is. De kinderopvang ontvangt een vast uurloon vermeerderd met administratiekosten. Over dit totaalbedrag heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Uw assistent rekent vrijblijvend voor u uit wat uw werkelijke kosten zullen zijn.

  Interesse in kleinschalige kinderopvang?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langs om meer informatie te geven over de dienst kleinschalige kinderopvang.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg snel geholpen

Door Anita van der Kooi heb ik binnen 1 week een zeer ervaren huishoudelijke hulp ontvangen. Wat ook erg prettig is dat Anita bij ons thuis kwam om naar onze specifieke wensen voor een huishoudelijke hulp te luisteren. Hierdoor hebben wij nu echt een hulp die bij ons past.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Waardt

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Fijn maatje

Doordat ik nu een gezelschapsmaatje heb, kan ik weer boodschappen en andere activiteiten ondernemen. Mijn gezelschapsmaatje ondersteunt me heel erg goed. Ik ben heel erg blij met haar en ook met Anita. Zij heeft goed naar mijn wensen geluisterd.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Van der aard
© 2013-2017 UWassistent B.V.