Handige klushulp voor allerlei klusjes in huis

  Bent u op zoek naar klushulp die u kan helpen bij de kleine klusjes in en om het huis? Uw persoonlijke assistent regelt voor een handige klusjesman. Hij/zij kan u helpen met allerlei soorten klussen, waaronder:

    Vervangen of ophangen van een lamp

    Kast(en) in elkaar zetten

    Hulp bij verhuizing

    Ophangen van schilderijen

    Overige kleine reparatiewerkzaamheden

  UWassistent regelt voor u graag een klushulp waar u regelmatig een beroep op kunt doen voor het verrichten van kleine klusjes. U kunt samen bespreken wat u graag gedaan wilt hebben.


  Vrijblijvend gesprek bij u thuis

  Bij UWassistent staat persoonlijk contact centraal. Daarom komt uw lokale contactpersoon graag bij u thuis langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart te brengen. Aan de hand van deze wensen selecteert hij/zij een klusjesman bij u in de buurt. Voordat de klusjesman bij u aan de slag gaat, heeft u altijd eerst een kennismaking. U bepaalt immers wie er bij u thuis komt werken. Uw klushulp gaat rechtstreeks voor u werken via de regeling dienstverlening aan huis. UWassistent hanteert een uurloon voor een klusjesman van €22,00 per uur. Met een voordeelpas betaalt u slechts €20,00.


  Erkende klusjesmannen

  Gaat u binnenkort verbouwen? Of wilt u bepaalde aanpassingen laten doen aan uw huis om langer veilig en comfortabel thuis te kunnen blijven wonen? Ook voor dit soort grote klusopdrachten kunnen wij u helpen aan een professionele en ervaren klushulp. Onze persoonlijke assistenten hebben contact met lokale klusbedrijven die dit voor u kunnen regelen. Wij maken het u graag gemakkelijk.


  Verschillende ondersteunende diensten

  Heeft u naast een klushulp wellicht ook interesse in een tuinhulp? Of een huishoudelijke hulp die uw huis goed op orde kan houden? Ook daar kunnen wij u mee helpen. UWassistent is er voor u! Heeft u interesse in een klushulp of een van onze andere diensten? Vul dan onderstaande contactformulier in of neem direct telefonisch contact op met uw lokale contactpersoon.

  Klusjesman UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Welke klusjes verricht een klusjesman van UWassistent?

  Onze klusjesmannen verrichten allerlei soorten klusjes in en om uw huis. In onderling overleg kan worden besloten wat de klusjesman precies voor u kan betekenen.

  Hoe werkt de procedure?

  Nadat u een aanvraag heeft geplaatst, nemen wij telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Het is ook mogelijk dat onze lokale contactpersoon u thuis bezoekt. Na dit gesprek gaan wij voor u op zoek naar een geschikte klusjesman.

  In welke plaatsen is UWassistent werkzaam?

  Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus ook in uw regio!

  Vinden jullie altijd een geschikte klusjesman?

  Wij beschikken over een grote database aan klushulpen. Wanneer we uw aanvraag hebben ontvangen, gaan we direct op zoek naar een geschikte klusjesman. Slechts in een enkel geval kan het voorkomen dat we geen passende klusjesman kunnen vinden.

  Zijn er extra kosten?

  Nee, u betaalt slechts het standaard uurtarief van €22,- per uur voor uw klusjesman. Met de UWassistent voordeelpas betaalt u slechts €20,00 per uur.
  Er zijn verder geen inschrijf- of bemiddelingskosten.

  Hoe werkt de betaling?

  Wij zorgen voor de gehele administratie. Aan het eind van de maand ontvangt u van ons een factuur met een overzicht van de gewerkte uren van uw klusjesman. U maakt het factuurbedrag naar ons over, waarna wij uw klusjesman betalen. Indien gewenst, kunt u ook gebruik maken van een automatische incasso.

  Wat zijn de voordelen van een klushulp via UWassistent t.o.v andere aanbieders?

  Wij werken altijd met lokale contactpersonen die persoonlijke service verlenen. U heeft een vaste contactpersoon waar u terecht kunt met vragen of opmerkingen. Daar kunt u ook aangeven wanneer een klusjesman niet bevalt. Wij zoeken dan kosteloos een nieuwe klusjesman voor u.

  Interesse in een klushulp?

  Maak een afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langs om meer informatie te geven over de dienst klushulp.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Blij met het resultaat

Klushulp voor een aantrekkelijk tarief en ik ben heel blij met het resultaat! UWassistent Klantbeoordeling rechts


Anoniem

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Ideaal

Wij zijn zelf niet erg handig, maar om een klusbedrijf in te schakelen is ook niet nodig voor de paar klusjes die wij hebben. Een klushulp is voor ons de ideale uitkomst.  UWassistent Klantbeoordeling rechts

Mevrouw Smits
© 2013-2017 UWassistent B.V.