Mantelzorg
Mantelzorg
UWassistent ondersteunt mantelzorgers
Overnemen zorgtaken
Vaste dienstverlener
Administratie geregeld

 

 

UWassistent Mantelzorg

Veelgestelde vragen

Wat kan UWassistent voor mij betekenen?

UWassistent ontzorgt mantelzorgers door (een deel van) de zorg over te nemen.

Wat kosten de diensten van UWassistent?

Voor huishoudelijk hulp of gezelschap betaalt u €16,50 per uur, en met een voordeelpas slechts €15,95 per uur. Al onze tarieven kunt u vinden op de tarieven pagina.

Hoe werkt de betaling?

Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur per mail of per post met daarop de gewerkte uren van de dienstverlener. Het bedrag maakt u dan per bank over naar ons waarna wij de betaling aan de dienstverlener in orde maken.

Worden de werkzaamheden wit verricht?

Ja! Een hulp aan huis, zoals een huishoudelijke hulp, valt onder de algemene vrijstelling van de ‘regeling dienstverlening aan huis’.


UWassistent verzorgt de kassiersfunctie en zal de betalingen voor u regelen. U hoeft de medewerker niet contant uit te betalen. Uw medewerker ontvangt een overzicht met de verdiensten en dient deze inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Als klant heeft u hierbij geen verplichtingen.

Mantelzorger aanvragen?

Mantelzorger aanvragen? Dat kan via UWassistent! Wij begrijpen heel goed dat het niet meevalt om altijd klaar te moeten staan voor een hulpbehoevend familielid of kennis. Vaak is de zorg in het begin nog goed bij te houden, maar wordt de zorgvraag na verloop van tijd steeds ingrijpender. Het combineren van mantelzorger met een baan en een eigen gezin kan vaak voor veel stress en problemen zorgen. UWassistent helpt u daar graag bij! 

UWassistent ondersteunt mantelzorger

UWassistent kan een mantelzorger ondersteunen door (een deel van) de zorgtaken uit handen te nemen. Wij zorgen voor een vaste en betrouwbare dienstverlener die u ondersteunt met de zorg voor uw naaste. U heeft op deze manier een zorg minder! Bovendien kunt u quality time inplannen, zonder dat u bezig bent met allerlei huishoudelijke taken. Zo kunt u weer de persoonlijke aandacht geven die uw naaste verdient.

Heeft u interesse in de verschillende zorgdiensten van UWassistent en wilt u een mantelzorger aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze werkwijze. 

Samenwerking met Mezzo

Heeft u als mantelzorger behoefte aan informatie, advies of een luisterend oor? Elke mantelzorger kan terecht bij Mezzo. Daarnaast ondersteunt Mezzo professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers. UWassistent werkt samen met Mezzo om zorgdragers van de best mogelijke ondersteuning te voorzien.

UWassistent partner Mezzo

 

Neem contact op

Bent u mantelzorger en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken?
Vraag dan nu mantelzorg aan en laat UWassistent u helpen! 

Onze voordelen

  Maatwerk
  Persoonlijke service
  Gescreende dienstverleners
  Breed dienstenaanbod
Email: info@uwassistent.nl
Telefoon: 085-2013072
© 2013-2017 UWassistent B.V.