Overig

  Wilt u graag een dienst afnemen die niet tussen ons aanbod staat? Neem dan contact op met uw persoonlijke assistent. Uw persoonlijke assistent zal met u de mogelijkheden bespreken.

  Overig UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Welke diensten biedt UWassistent aan?

  UWassistent ondersteunt u graag bij het inrichten van uw woon- en leefomgeving naar uw wensen, zodat u prettig kunt wonen en leven. Dit kan bijvoorbeeld door het huishouden te organiseren en te zorgen dat u zich onderweg en thuis veilig voelt. UWassistent maakt het u graag gemakkelijk door het regelen van bijvoorbeeld huishoudelijk hulp, tuinhulp, of begeleiding naar een afspraak. Meer informatie vindt u op de pagina Diensten.

  Interesse in een dienst die wij nog niet aanbieden?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langs om meer informatie te geven en samen tot een oplossing te komen.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg blij met de persoonlijke assistent

Wij zijn erg blij dat we voor moeder een persoonlijke assistent hebben ingeschakeld. Met de persoonlijke aandacht van Corine zijn we meer dan tevreden. Heel belangrijk is ook het vertrouwen dat mijn moeder in haar heeft. Mijn moeder kijkt er iedere keer naar uit als ze komt, zeker wanneer het mooi weer is om samen naar buiten te gaan. We vertellen ook aan anderen over UWassistent. Ze zijn vaak verrast dat zoiets mogelijk is  UWassistent Klantbeoordeling rechts


Familie Leemans

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Fijn maatje

Ik ben heel blij met mijn computermaatje. Regelmatig komt hij bij me langs om te helpen met de iPad, een mailtje versturen naar de familie in Nieuw-Zeeland of naar een jarig klein- of achterkleinkind. Ook helpt hij me met berichtjes op Facebook. Mijn kinderen zijn allemaal erg druk en als ze er zijn hebben ze geen geduld om het uit te leggen. Maarten neemt er alle tijd voor om mij te helpen. En als ik een probleem of een vraag heb over mijn e-reader of mijn mobiele telefoon, kan ik ook bij hem terecht.  UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw van de Berg
© 2013-2017 UWassistent B.V.