Partner worden van UWassistent!
Partner worden van UWassistent!
UWassistent werkt samen met verschillende instanties.
Samen ouderen ondersteunen
Aanvullende producten
Aanvullende dienstverlening

Samenwerking met UWassistent

Heeft u interesse om samen te werken met UWassistent? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

 

085-2013072

 

info@uwassistent.nl

 

Hoofdkantoor Breda

Samenwerking met Monuta Ontzorgt

Sinds januari 2018 hebben UWassistent en Monuta Ontzorgt een intensieve samenwerking. Monuta werkt samen met verschillende organisaties die het leven van ouderen verrijken, veraangenamen of ontzorgen. UWassistent is de vaste partner voor praktische ondersteuning bij het langer zelfstandig thuis wonen. Naast de praktische ondersteuning gaan Monuta en UWassistent ook samenwerken op het gebied van marketing, ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

UWassistent partner Monuta

Samenwerking met Friendly 50

50Friendly is het keurmerk voor organisaties die goed bezig zijn op het gebied van 50+ arbeidsparticipatie. Als in de organisatie alle generaties vertegenwoordigd zijn en de organisatie bij het aannemen van nieuwe medewerkers kijkt naar de inhoud in plaats van naar leeftijd, dan komt de organisatie in aanmerking voor het keurmerk. Het keurmerk wordt uitgegeven door het Arnhemse loopbaancentrum voor 50-plussers, 50 Company. Met trots dragen wij dit keurmerk!

UWassistent partner 50-Friendly

Samenwerking met Mezzo

Mezzo is de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste. Mezzo ondersteunt professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers. Iedereen die voor een ander zorgt, kan bij Mezzo terecht voor informatie, advies en een luisterend oor. UWassistent werkt samen met Mezzo om mantelzorgers van de best mogelijke ondersteuning te voorzien.

UWassistent partner Mezzo

Samenwerking met Puurzorg

Wij werken samen met Puurzorg. PuurZorg is een constante factor binnen de zorgsector. Het werkkader van Puurzorg is het aanbieden van een totaaloplossing voor personeelsproblemen binnen (thuis)zorgorganisatie en een match maken tussen cliënt en zorgverlener. UWassistent biedt diensten aan die aanvullend zijn op Puurzorg.

UWassistent partner puurzorg

Samenwerking met Livesafe

Livesafe biedt mobiele personenalarmering aan. U kunt professionele hulp ontvangen in ruim 200 landen, waardoor u op vakantie uw kinderen of ouders niet meer uit het oog verliest met LiveSafe. LiveSafe is er voor de persoonlijke veiligheid.

U plukt de vruchten van onze samenwerking; u ontvangt korting op de mobiele alarmering van LiveSafe.

UWassistent partner LiveSafe

Samenwerking met Apetito

Met de maaltijden van Apetito is het net of u thuis uit eten gaat. Apetito bezorgt in heel Nederland heerlijke vriesverse en warme maaltijden aan huis. U kunt op meerdere manieren bestellen en onze vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af..

UWassistent partner Apetito

Samenwerking met het 24 Uurs Zorgloket

Mensen worden ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer en is alleen mantelzorg ook niet mogelijk. Dan is 24 uurs zorg dé oplossing. Deze zorg helpt mensen om thuis zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het 24 Uurs Zorgloket levert betaalbare particuliere thuiszorg (dag- en nachtzorg).

UWassistent partner 24uurs Zorgloket

Samenwerking met Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds bevordert de kwaliteit van het leven van kwetsbare ouderen. UWassistent werkt samen met het Nationaal Ouderenfonds om de kwaliteit van het leven van onder andere senioren te verbeteren. Het doel van het Nationaal Ouderenfonds sluit aan bij ons doel om mensen prettig te laten wonen. Wij versterken elkaar in het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de samenleving.

UWassistent partner Nationaal Ouderenfonds

Samenwerking met Into Franchise

We hebben de ambitie om te groeien en daarom zijn we op zoek naar nieuwe franchisenemers. Into Franchise helpt ons bij de werving en selectie van geschikte kandidaten.

UWassistent partner Into Franchise

Samenwerking met Starterslift

Starterslift ondersteunt veelbelovende jonge ondernemingen waarin zij veel potentie zien. Starterslift ondersteunt ons bij de ontwikkeling en groei.

UWassistent partner Nationaal Ouderenfonds