Partner worden van UWassistent!
Partner worden van UWassistent!
UWassistent werkt samen met verschillende instanties.
Samen ouderen ondersteunen
Aanvullende producten
Aanvullende dienstverlening

Samenwerking met UWassistent

Heeft u interesse om samen te werken met UWassistent? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

 

085-2013072

 

info@uwassistent.nl

 

Hoofdkantoor Breda

Samenwerking met Vief, initiatief van Monuta

Sinds januari 2018 hebben UWassistent en Monuta Ontzorgt een intensieve samenwerking. Monuta werkt samen met verschillende organisaties die het leven van ouderen verrijken, veraangenamen of ontzorgen. UWassistent is de vaste partner voor praktische ondersteuning bij het langer zelfstandig thuis wonen. Naast de praktische ondersteuning werken Monuta en UWassistent ook samen op het gebied van marketing, ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Sinds februari 2022 heeft Monuta Ontzorgt een nieuw initiatief gelanceerd, namelijk Vief.nl. Het platform Vief is er voor mensen die zelf de regie over en grip op hun leven willen houden. Dit doet Vief door middel van handige tips, inspiratie, verhalen van anderen en praktische oplossingen.

UWassistent partner vief groot

Samenwerking met Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds bevordert de kwaliteit van het leven van kwetsbare ouderen. UWassistent werkt samen met het Nationaal Ouderenfonds om de kwaliteit van het leven van onder andere senioren te verbeteren. Het doel van het Nationaal Ouderenfonds sluit aan bij ons doel om mensen prettig te laten wonen. Wij versterken elkaar in het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de samenleving.

UWassistent partner Nationaal Ouderenfonds

Samenwerking met MantelzorgNL

MantelzorgNL is de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste. MantelzorgNL ondersteunt professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers. Iedereen die voor een ander zorgt, kan bij MantelzorgNL terecht voor informatie, advies en een luisterend oor. UWassistent werkt samen met MantelzorgNL om mantelzorgers van de best mogelijke ondersteuning te voorzien.

UWassistent partner MantelzorgNL groot

Samenwerking met Univé

Elkaar helpen, ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een van de grootste verzekeraars in Nederland. Iedereen met een Univé verzekering, kan gebruik maken van Univé MijnGemak. Hier kunnen ze terecht voor het aanvragen van verschillende diensten bij diverse professionals, zoals UWassistent. .

UWassistent partner Unive groot

Samenwerking met Anbo

ANBO is een onafhankelijke vereniging (ouderenbond) die de belangen behartigt van haar leden op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen. ANBO doet dit door haar leden een krachtige stem te geven in landelijke en lokale beleidsbeïnvloeding. Leden van ANBO kunnen gebruik maken van huishoudelijke hulp, tuinhulp en klushulp bij UWassistent om ze zo te kunnen ondersteunen waar dat nodig is.

UWassistent partner Anbo groot

Samenwerking met De Espria Ledenvereniging

De Espria Ledenvereniging helpt om het beste uit het leven te halen. Of dat nu gaat om meer comfort of wat extra hulp. De Espria Ledenvereniging is de overkoepelende organisatienaam van Evean Ledenvereniging, Icare Ledenvereniging en Zorggroep Ledenvereniging. UWassistent werkt intensief samen met De Espria Ledenvereniging, zo kunnen leden gebruik maken van allerlei diensten op het gebied van service, ondersteuning en comfort.

UWassistent partner Espira groot

Samenwerking met Vivent

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Vivent ondersteunt graag met services en diensten om zo lang mogelijk in de veilige en vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Hiervoor werkt Vivent samen met UWassistent en kijken we hoe we ouderen kunnen ondersteunen zodat zij comfortabel thuis kunnen blijven wonen.

UWassistent partner Vivent groot

Samenwerking met CareynPlus

Een helpende hand. Op termijn kan iedereen er wel een gebruiken. Misschien nu nog niet, maar bent u wel bezig met uw toekomst; Blijf ik wonen in mijn eigen huis? Hoe kan ik zo lang mogelijk gezond blijven? CareynPlus ondersteunt u precies op de plek waar u hulp nodig heeft. Onze adviseurs geven u persoonlijk advies en koppelen u aan een van onze gerenommeerde partners voor ondersteuning op maat. Zo krijgt u de hulp die u verdient .

Met de CareynKaart die u ontvangt bij uw lidmaatschap kunt u bovendien gratis loophulpmiddelen lenen en krijgt u korting op vrijwel alle diensten van onze partners, van klussendienst, ondersteuning bij mantelzorgtaken, huishoudelijke hulp tot dagjes uit en zelfs (zorg)verzekeringen. Zo blijft u zelfstandig en gezond van het leven genieten. Waarmee mogen we u helpen?

UWassistent partner careyn groot

Samenwerking met Ledenvereniging Thebe Extra

Zelf bepalen hoe u uw leven inricht. Dat voelt prettig, voor zowel jong als oud. Ledenvereniging Thebe Extra kan hier op vele manieren bij helpen. De cursussen, workshops, diensten en kortingen die Ledenvereniging Thebe Extra aanbiedt, maken het leven zo comfortabel mogelijk en geven een steuntje in de rug als dat nodig is. UWassistent werkt samen met de Ledenvereniging Thebe Extra, zo kunnen leden gebruik maken van verschillende diensten bij UWassistent.

UWassistent partner Thebe groot

Samenwerking met Santé Partners

Veiligheid, gemak en ontspanning dragen bij aan een gezond, prettig en gelukkig leven. Santé Partners biedt een aantrekkelijk en voordelig assortiment van diensten, cursussen en services. Geselecteerd om het leven gemakkelijker te maken. Santé Partners werkt hiervoor onder andere samen met UWassistent.

UWassistent partner Vitras groot

Samenwerking met Dé Letselschadehulpdienst

Dé Letselschadehulpdienst is een uniek initiatief van inTrust Nederland, MetZorg, Cunningham Lindsey & Raasveld Expertise. Samen met Dé Letselschadehulpdienst zorgen wij ervoor dat de hulpvrager zo snel mogelijk de ondersteuning krijgt die nodig is. Vaak is dit na een ongeval of een operatie. Alles is erop gericht om de zelfredzaamheid van het slachtoffer te ondersteunen en het herstel te bevorderen.

UWassistent partner Letselschade groot

Samenwerking met Vers aan tafel

Elke dag genieten van een andere heerlijke, ambachtelijke maaltijd. Dat kan bij Vers aan tafel. Met meer dan 150 gerechten is er genoeg keuze. Al meer dan vijftien jaar koken zij gezonde smaakvolle maaltijden voor thuis. Vers aan tafel zorgt ervoor dat ook de klanten van UWassistent kunnen genieten van gevarieerde maaltijden aan huis.

UWassistent partner VersaanTafel groot

Samenwerking met Groene Kruis Ledenorganisatie

UWassistent is in Limburg samenwerkingspartner van de Groene Kruis Ledenorganisatie op het gebied van huishoudelijke hulp, tuin- en klushulp of gezelschap en begeleiding. De Groene Kruis ledenservice is onderdeel van De Zorggroep. De Zorggroep biedt bijna 8000 cliënten in 38 verpleegcentra of thuis verpleging en verzorging in Noord- en Midden-Limburg aan. De Groene Kruis ledenservice bied aan meer dan 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten aan op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.

UWassistent partner Groene kruis groot