Pedicure UWassistent

  Welke diensten biedt UWassistent aan?

  UWassistent ondersteunt u graag bij het inrichten van uw woon- en leefomgeving naar uw wensen, zodat u prettig kunt wonen en leven. Dit kan bijvoorbeeld door het huishouden te organiseren en te zorgen dat u zich onderweg en thuis veilig voelt. UWassistent maakt het u graag gemakkelijk door het regelen van bijvoorbeeld huishoudelijk hulp, tuinhulp, of begeleiding naar een afspraak. Meer informatie vindt u op de pagina Diensten.

  Pedicure, manicure of kapper aan huis

  U ziet er altijd verzorgd uit met onze diensten aan huis.

  Uw assistent zorgt voor pedicure, manicure of een kapper aan huis. Ideaal wanneer u geen zin heeft om zelf naar de kapper te moeten gaan. Natuurlijk is dit ook ideaal voor u of uw dierbaren die vanwege ouderdom of een beperking aan huis verwend willen worden. Wachten op een behandeling is verleden tijd met onze diensten aan huis.

  Neem contact op met uw persoonlijke assistent om uw wensen door te nemen. Uw assistent regelt vervolgens de pedicure, manicure of de kapper aan huis. Na een bezoek is uw haar, zijn uw handen of voeten tot in de puntjes verzorgd!

    Persoonlijk

    Maatwerk

    Lokaal

  Interesse in een pedicure, manicure of kapper aan huis?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langst om meer informatie te geven over de dienst pedicure, manicure of kapper aan huis.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg snel geholpen

Door Anita van der Kooi heb ik binnen 1 week een zeer ervaren huishoudelijke hulp ontvangen. Wat ook erg prettig is dat Anita bij ons thuis kwam om naar onze specifieke wensen voor een huishoudelijke hulp te luisteren. Hierdoor hebben wij nu echt een hulp die bij ons past.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Waardt

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Fijn maatje

Doordat ik nu een gezelschapsmaatje heb, kan ik weer boodschappen en andere activiteiten ondernemen. Mijn gezelschapsmaatje ondersteunt me heel erg goed. Ik ben heel erg blij met haar en ook met Anita. Zij heeft goed naar mijn wensen geluisterd.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Van der aard
© 2013-2017 UWassistent B.V.