PGB hulp

  Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van uw PGB? Zoekt u ondersteuning van een zorgdeskundige die helpt bij het maken van de juiste keuzes bij uw PGB? UWassistent biedt uitkomst met deskundig(e) informatie en advies. Onze persoonlijke assistenten komen graag met u in contact, zodat u al uw wensen en vragen kunt voorleggen.


  Wat is het PGB?

  UWassistent helpt ouderen bij het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ook gemeentes proberen deze wens te ondersteunen. Dat wordt geregeld vanuit de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO). Het Persoonsgebonden Budget is een voorbeeld hiervan: met deze subsidie van de overheid kunnen mensen zelf de benodigde hulp en ondersteuning inkopen. De gemeente vraagt u hiervoor een persoonlijk plan voor de besteding van dit budget te maken. Pas wanneer dit plan in orde is, zal de gemeente het PGB toekennen. UWassistent biedt hulp bij uw vragen over het PGB of een PGB-plan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over deze ingewikkelde procedure.


  PGB ondersteuning op maat

  UWassistent werkt met persoonlijke assistenten bij u in de regio. Zij kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over het Persoonsgebonden Budget. Daarnaast kunnen zij u direct in contact brengen met dienstverleners die u kunt inkopen met uw PGB. Ook helpen wij met ondersteuning van de aanvraag van uw PGB, het bijhouden van de administratie en het geven van deskundig advies.


  Persoonlijke hulp

  Maakt u gebruik van een PGB, maar heeft u moeite met het inkopen van de juiste zorg? Wij kunnen u ook helpen met de invulling van diverse diensten, waaronder huishoudelijke hulp, begeleiding of verzorging. In een persoonlijk gesprek met onze assistenten kunt u al uw wensen bespreken. Vervolgens kunt u op uw gemak kennis maken met een voor u geselecteerde dienstverlener, zodat we kunnen kijken of er sprake is van een wederzijdse klik. Is dat het geval? Dan worden er afspraken met elkaar gemaakt en kan de dienstverlener snel bij u aan de slag.


  Vrijblijvende kennismaking

  Heeft u vragen over het PGB of hulp nodig bij de aanvraag hiervan? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze persoonlijke assistenten bij u in de buurt. Onze assistenten staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek en kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van onze dienstverlening.

  PGB hulp

  Veelgestelde vragen

  Wat kan UWassistent voor mij betekenen?

  UWassistent helpt u met uw PGB aanvraag. Daarnaast gaan wij voor u op zoek naar geschikte dienstverleners. Ook kunnen we u helpen bij uw PGB-administratie.

  Welke diensten kan ik betalen van een PGB?

  De diensten begeleiding en huishoudelijke hulp kunnen betaald worden vanuit een PGB.

  Hoe worden de huishoudelijke hulpen geselecteerd?

  Wij beschikken over een zeer groot netwerk van dienstverleners. Alleen de beste hulpen komen in aanmerking voor UWassistent. Met deze hulpen is er een intakegesprek geweest op locatie.

  Interesse in hulp met uw PGB?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langst om meer informatie te geven over hulp via de PGB.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Gezellige ochtend

UWassistent neemt mij een hoop kleine taken uit handen, waar ik niet aan toe kom en niet altijd het geduld voor heb. Jullie bezoekjes aan mijn moeder zorgen er voor dat ze uit kan kijken naar een gezellige ochtend.  UWassistent Klantbeoordeling rechts


Dochter van mevrouw Bethe

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Heel tevreden

We zijn heel tevreden over UWassistent. Er wordt goed geluisterd naar wat je nodig hebt en wie bij je past. Er is een persoonlijke benadering en je hebt altijd dezelfde assistent. UWassistent Klantbeoordeling rechts


Familie van Beek
© 2013-2017 UWassistent B.V.