Sociaal
Sociaal
UWassistent biedt dienstverlening aan huis om het dagelijks leven aangenamer te maken
Maatschappelijk doel
Dienstverlening op maat
Landelijk netwerk
Persoonlijk contact

 

Diensten op maat UWassistent

Sociaal

Sociaal ondernemen is ondernemen met een maatschappelijke missie. De missie van UWassistent is het bieden van zorg-, hulp- en gemaksdiensten aan huis om het dagelijks leven aangenamer te maken.

UWassistent ondersteunt bijvoorbeeld senioren, hulpbehoevenden en mantelzorgers. Wij bieden dienstverlening voor iedereen en op maat gemaakt. We bouwen aan een landelijk netwerk van dienstverleners om particulieren van gerichte ondersteuning te voorzien.


Kernwaarden

Om sociaal te kunnen ondernemen heeft UWassistent drie kernwaarden gesteld die bijdragen aan onze missie om voor iedereen ondersteuning aan huis te leveren middels het aanbieden van maatwerk en persoonlijke dienstverlening. Hiermee willen we voor iedereen het dagelijks leven aangenamer maken.


Persoonlijk

We hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie met onze klanten. UWassistent biedt persoonlijk contact en ondersteuning op maat. Onze dienstverlening is toegankelijk en laagdrempelig. Bovendien is onze dienstverlening altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door onze persoonlijke benadering is het mogelijk om maatwerk te leveren. UWassistent staat dichtbij zijn klanten, omdat de behoeften van de klant regionaal worden ingevuld. We hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie met onze klanten, zodat u de persoonlijke aandacht krijgt die u van ons verwacht.


Klantgericht

Bij UWassistent heeft de klant de regie. U bepaalt zelf hoe, wanneer en op welke manier u hulp wilt. We komen altijd langs voor een persoonlijk gesprek bij u thuis, waardoor we uw wensen en behoeften goed in kaart kunnen brengen. Op deze manier kunnen we dienstverleners verbinden die voldoen aan de wensen van de klant. Deze persoonlijke aandacht zorgt voor aandacht en betrokkenheid en stimuleert dienstverleners om iets meer te doen voor de klant.

Al onze dienstverleners worden persoonlijk gescreend voor ze via UWassistent aan het werk gaan. We werken alleen met vaste en gescreende dienstverleners. Door de flexibiliteit en betrouwbaarheid van vaste dienstverleners kunnen we u de dienstverlening bieden die u wenst.

Onze diensten worden ontwikkeld vanuit de wensen van de klant. Wilt u gebruikmaken van een dienst die wij nog niet aanbieden? Laat het ons weten!


Daadkrachtig

We hebben een landelijk netwerk van dienstverleners om particulieren van gerichte ondersteuning te voorzien. We organiseren de ondersteuning door het leveren van maatwerk en persoonlijke dienstverlening. Bent u op zoek naar flexibele hulp? Wilt u zeven dagen per week ondersteuning? Of heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk, wij regelen het voor u!

Heeft u interesse in de diensten van UWassistent of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Vrijblijvend contact

Wilt u kennismaken met UWassistent? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zorgen ervoor dat er spoedig contact met u wordt opgenomen.

Onze voordelen

  Maatwerk
  Persoonlijke service
  Gescreende dienstverleners
  Breed dienstenaanbod
Email: info@uwassistent.nl
Telefoon: 085-2013072
© 2013-2017 UWassistent B.V.