Tuinhulp gezocht: UWassistent regelt het voor u

  Heeft u een tuin maar heeft u geen tijd of zin om deze te onderhouden? UWassistent regelt voor u een betrouwbare tuinhulp. Uw persoonlijke assistent komt graag thuis bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u heel precies aangeven voor welke klussen u een tuinhulp nodig heeft. De tuinhulp kan u helpen met eenvoudige werkzaamheden in de tuin, zoals:

    Onkruid wieden en schoffelen

    Grasmaaien

    Beplanten

    Planten water geven

    Heg snoeien

  In overleg met de tuinhulp kunt u bespreken op welke basis u behoefte heeft aan tuinhulp.


  Werkzaamheden voor particulieren in en om huis

  De tuinhulpen die via UWassistent werken, werken via de regeling dienstverlening aan huis. Deze regeling is speciaal bedoeld voor particulieren die graag in en om het huis werkzaamheden willen laten uitvoeren. Uw lokale contactpersoon gaat voor u op zoek naar een tuinhulp die bij u in de buurt woont.


  Tuinaanleg door een professionele hovenier

  Bent u van plan om binnenkort een grote tuinklus uit te laten voeren? Voor onze tuinhulpen is het niet mogelijk om grote werkzaamheden in de tuin te doen. Voor dit soort grote klussen kunt u terecht bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf. Uw persoonlijke assistent kan u helpen bij het aanvragen van offertes bij professionele hoveniers. Zij hebben de kennis en expertise in huis voor een professioneel tuinontwerp of complete tuinaanleg. Zo kunt u de tuin laten aanleggen waar u altijd al van gedroomd heeft.


  Betaalbaar tuinonderhoud

  Bij UWassistent staan uw wensen voorop. Persoonlijke dienstverlening zodat wij altijd een tuinhulp voor u vinden die bij u past. U betaalt daarbij een vast laag uurtarief van €22,00 per uur voor een tuinhulp. Uiteraard zonder voorrijkosten of andere verborgen kosten. Voor grote tuinklussen helpen we u offertes op te vragen bij professionele hoveniers. Wilt u ook genieten van een prachtig verzorgde tuin? Neem dan contact op met uw lokale contactpersoon of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.  Tuinman UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik meer informatie krijgen over een tuinhulp?

  U kunt ons bellen op 085 - 201 3072 of vul online het contactformulier in.

  Hoe kan ik een tuinhulp aanvragen?

  U kunt een tuinhulp aanvragen door contact met ons op te nemen via 085 - 201 3072 of vul vrijblijvend het
  contactformulier in.

  Worden de werkzaamheden wit verricht?

  Ja. Wij verzorgen de kassiersfunctie en zullen de betalingen voor u regelen. U hoeft de medewerker niet contant uit te betalen. Uw medewerker ontvangt een overzicht met de verdiensten en dient deze inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Als klant heeft u hierbij geen verplichtingen.

  Wat kost een tuinhulp?

  Het tarief voor een tuinhulp is €22,00 per uur. Met de UWassistent voordeelpas betaalt u slechts €20,00 per uur.
  Wij rekenen geen voorrijkosten of andere verborgen kosten. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het gereedschap, maar in overleg met de tuinhulp kan die ook voor materialen zorgen. Het kan zijn dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.
  Voor grote tuinklussen helpen we u offertes op te vragen bij professionele hoveniers.

  Hoe werkt de betaling aan de tuinhulp?

  Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur per mail of per post met daarop de gewerkte uren van de tuinhulp. Het bedrag maakt u dan per bank over naar ons waarna wij de betaling aan de tuinhulp in orde maken.

  Wat zijn de voordelen van een tuinhulp via UWassistent?

    Slechts €22,00 per uur. Met voordeelpas €20,00 per uur
    Geen voorrijkosten.
    Hoveniersbedrijven hanteren een veel hoger tarief.
    U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld.
    Vaste tuinhulp die op regelmatige basis uw tuin verzorgd.


  Wat kan de tuinhulp voor mij betekenen?

  Uw tuin ziet er weer netjes uit, nadat de tuinhulp het gras heeft gemaaid, uw tuin heeft geschoffeld, het vervelende onkruid heeft verwijderd, planten gesnoeid en water gegeven. De tuinman kan op structurele basis voor tuinonderhoud zorgen.

  Voor onze tuinhulpen is het niet mogelijk om een complete tuinaanleg en ontwerp te doen. Voor dit soort grote klussen kunt u terecht bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf.

  Wat als de tuinhulp niet bevalt of stopt?

  Mocht uw tuinhulp niet bevallen, dan komt uw lokale assistent graag bij u thuis om te bespreken waarom de tuinhulp niet bevalt. Aan de hand van uw wensen gaan wij dan op zoek naar een nieuwe tuinhulp.

  Wanneer uw tuinhulp stopt, gaan wij direct voor u op zoek naar een nieuwe tuinhulp.

  Hoe kan ik een klacht melden?

  U kunt telefonisch contact opnemen met uw vaste lokale contactpersoon, of bel het hoofdkantoor op 085-201 3072.
  Ook kunt u via het contactformulier een klacht melden.

  Wie zorgt er voor de gereedschappen?

  U bent zelf verantwoordelijk voor het gereedschap, maar in overleg met de tuinhulp kan hij ook voor materialen zorgen. Het kan zijn dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

  Interesse in een tuinhulp?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Zeer blij

Wij hebben zelf geen groene vingers en zijn dan ook zeer blij met onze tuinman die nu elke week langskomt om onze tuin te onderhouden  UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Schram

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Heerlijk

Heerlijk om een betaalbare tuinhulp te hebben die mij maandelijks helpt om mijn tuin in orde te houden. Zo heb ik er geen omkijken meer naar.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Jansen
© 2013-2017 UWassistent B.V.