Veiligheid in en om huis

   Professionele hulp met één druk op de knop, het ideale alarm voor ouderen 


  In samenwerking met LiveSafe biedt UWassistent mobiele personenalarmering aan. Wilt u zich veilig voelen wanneer u thuis bent of er even tussen uit gaat? Of kent u iemand die wel meer aan zijn persoonlijke veiligheid kan doen/denken?

  Het alarm voor ouderen, personenalarmering van LiveSafe

  De personenalarmering van LiveSafe is in ruim 200 landen actief, zodat u zelfs op vakantie kunt gaan met een goed gevoel. Dankzij de valdetectie wordt de alarmcentrale ingeschakeld wanneer er een snelle neerwaartse beweging wordt gedetecteerd. LiveSafe is daarnaast uitermate geschikt voor dementerende personen. Als familie of mantelzorger kunt u te allen tijde zien waar uw dierbare is. Mocht de batterij van het apparaat bijna leeg zijn, ontvangt u een melding, zodat u uw dierbare kan inlichten. Naast deze opties zijn er meer mogelijkheden.

  Veiligheid heeft een nieuwe definitie gekregen en was nog nooit zo eenvoudig te regelen. Voorkomen is beter dan genezen, kies daarom voor het alarm voor ouderen!

   

  Geïnteresseerd in personenalarmering?

  Heeft u interesse en wilt u weten wat deze dienst voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of neem contact met uw persoonlijke assistent!

  Deze dienst wordt verzorgd door LiveSafe.

    Persoonlijk

    Maatwerk

    Lokaal

  Veiligheid in om huis

  Veelgestelde vragen

  Wat kan UWassistent voor mij betekenen?

  In samenwerking met LiveSafe biedt UWassistent mobiele personenalarmering aan. De personenalarmering van LiveSafe is in ruim 200 landen actief, zodat u zelfs op vakantie kunt gaan met een veilig gevoel.

  Hoe kan ik meer informatie krijgen over veiligheid?

  U kunt telefonisch een vrijblijvende afspraak maken met uw vaste assistent bij u in de buurt. Uw contactpersoon komt dan graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. Dit kan ook telefonisch worden gedaan.

  Interesse in veiligheid in en om huis?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langst om meer informatie te geven over de dienst personenalarmering.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Snel en betrouwbaar

De ondersteuning en hulp van UWassistent is snel, adequaat en betrouwbaar. Vooral toen het met ons even iets minder ging was dat fantastisch.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Familie B. 

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Prima werk

Uitstekend! Betrouwbaar, snelle reactie, zorgvuldige communicatie en prima werk afgeleverd!   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw A. 
© 2013-2017 UWassistent B.V.