Vervoer

  Altijd vervoer voor u!

  Heeft u een afspraak bij uw huisarts, het ziekenhuis, wilt u er een dagje tussen uit of heeft u afgesproken met een goede vriend, maar is er niemand in de gelegenheid om u te brengen? Neem dan contact op met uw persoonlijke assistent. Uw persoonlijke assistent zal met u een oplossing vinden, zodat u op het juiste moment op de juiste plaats bent.

  U hoeft geen afspraken meer te verplaatsen, vanwege het ontbreken van vervoer.

  Deze dienst wordt verzorgd door UWassistent.


    Persoonlijk

    Maatwerk

    Lokaal

  Vervoer UWassistent

  Veelgestelde vragen

  Wat kan UWassistent voor mij betekenen?

  Als u een afspraak heeft bij het ziekenhuis, de huisarts of als u er een dagje uit wilt, maar u niemand heeft die u kan brengen, kunt u terecht bij UWassistent! Uw persoonlijke assistent gaat samen met u op zoek naar geschikt vervoer.

  Hoe kan ik meer informatie krijgen over vervoer?

  U kunt telefonisch een vrijblijvende afspraak maken met uw vaste assistent bij u in de buurt. Uw contactpersoon komt dan graag vrijblijvend bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. Dit kan ook telefonisch worden gedaan.

  Interesse in vervoer?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langst om meer informatie te geven over de dienst vervoer.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Fijn maatje

Door dat ik lichamelijk gehandicapt ben kon ik tot voor kort geen leuke dingen meer doen. Mijjn enige uitjes waren naar het ziekenhuis en weer terug. Door de komst van mijn maatje kan ik weer naar buiten en vrijwilligerswerk doen. Ik heb mijn maatje nodig, omdat ik onder andere niet meer zelfstandig naar het toilet kan, rolstoelafhankelijk ben en niet meer zelf kan autorijden. Mijn maatje gaat zelfs mee op vakantie!  UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw van Dijk

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Betrouwbaar en snel

Uitstekend! Betrouwbaar, snelle reactie, zorgvuldige communicatie en prima werk afgeleverd!   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw A.
© 2013-2017 UWassistent B.V.