Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket
100% toegewijd en ben je ook een prettig gezelschap? Meld je dan aan als dienstverlener!
Sluit

UWassistent Nancy Rietveld

Ik regel gemak en ondersteuning aan huis waar u zich prettig bij voelt!

Regio Amsterdam en Zaanstreek
Regio Groningen en de Kop van Drenthe

Even voorstellen


Mijn naam is Nancy en ik ben uw persoonlijke contactpersoon in de regio Amsterdam en Zaanstreek. Ik houd van ontzorgen en contacten onderhouden. Hier krijg ik energie van, waardoor mijn werk als persoonlijke contactpersoon mij veel plezier en voldoening geeft.

Over mij

Oorspronkelijk kom ik uit Den Helder, maar ik woon als sinds 1994 in Amsterdam. Ik woon er samen met mijn echtgenoot, drie dochters en onze poes. Met een groot gezin en een drukke baan heb ik weinig tijd over voor een hobby. Maar in mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, een terrasje pakken, samen een filmpje kijken, met mijn gezin op vakantie of met vrienden een weekendje weg. Kortom: gezellig samen zijn.
Senioren wonen steeds langer thuis. Om dit zo aangenaam mogelijk te maken, wil ik graag samen kijken hoe we dit waar kunnen maken. Als persoonlijke contactpersoon zal ik u, uw kinderen en/of mantelzorgers ontzorgen daar waar nodig is. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik vind het interessant om mij steeds weer te verdiepen in een unieke situatie en samen met de oudere na te gaan wat zijn of haar wensen zijn en hoe hij of zij geholpen wil worden.

Uw wensen staan centraal

Het dienstenaanbod van UWassistent is breed. Als persoonlijke contactpersoon inventariseer ik uw wensen. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. Ik beheer een netwerk van toegewijde, betrouwbare dienstverleners uit uw regio. Door goed naar uw wensen te luisteren, stellen we altijd een dienstverlener voor die bij u past. Daarnaast ben ik hét aanspreekpunt voor al uw vragen en regel ik vervanging als dat nodig is. Ik werk samen met contactpersoon Petra Oude Aarninkhof.

Laten we kennismaken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uzelf of uw naaste? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan! Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen stellen en informeren naar onze diensten. Samen realiseren we een mooie, passende hulpvorm.
Vertrouwd en geheel vrijblijvend

Klanten over ons

9 / 10

Ontzettend tevreden

UWassistent heeft perfect door gehad wie er bij mijn moeder aan de slag zou kunnen.
Familie Holting, Oostzaan
10 / 10

Heel veel dank!

Ik ben erg blij met mijn hulp Dita en voel me ook prima op mijn gemak. Heel veel dank!
Mevrouw Koppenberg, Bennekom
9 / 10

Meer familietijd

Mijn moeder een fijne hulp en wij meer tijd om weer leuke dingen met haar te ondernemen. Win-Win!
Familie Coumans - Franken, Melick

Inschrijven als dienstverlener

Flexibele job bij jou in de buurt

Dit kunt u van mij verwachten


Persoonlijk en betrokken
Snel een passende hulp gevonden
Dienstverlening op basis van uw wensen
Een netwerk van toegewijde dienstverleners
Altijd een geschikte oplossing
Gemak en ondersteuning waar u zich prettig bij voelt
Vertrouwd en geheel vrijblijvend