Voor wie is UWassistent?
Voor wie is UWassistent?
UWassistent is voor iedereen! Wij regelen gescreende hulp op maat.
Voor uw gemak
Bij een tekort aan tijd
Wanneer u ondersteuning wil
En meer...

Vrijblijvend contact

Niet helemaal zeker of UWassistent iets voor u is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Dienstverlening voor iedereen

UWassistent is voor iedereen! Gemak, tekort aan tijd en ondersteuning.

 

Dienstverlening op maat

Niet onnodig tijd verliezen aan huishoudelijke taken, de tuin, administratie of rotklusjes? Wij ondersteunen u.

 

Eén vast contactpersoon

Persoonlijke dienstverlening vinden wij belangrijk met aandacht voor u en uw wensen.

 

Diensten op maat UWassistent

 

Om een goed beeld te scheppen van de mogelijkheden hebben wij voor u een aantal situaties in kaart gebracht.

 

Jasmijn en Richard

Jasmijn en Richard wonen samen en hebben beiden een fulltime baan. Ze komen iedere dag moe thuis en willen in het weekend ook tijd aan zichzelf en aan elkaar besteden. Ze hebben ook graag dat er een maaltijd klaarstaat wanneer ze thuiskomen, want Jasmijn en Richard houden beiden niet van koken. Ze willen een huishoudelijke hulp die naast het huishouden drie keer per week een maaltijd voor hen kookt. Maar waar gaan ze deze ideale huishoudelijke hulp vinden?

Richard hoorde van zijn moeder over UWassistent en nam meteen contact op. De persoonlijke assistent is op zoek gegaan naar een huishoudelijke hulp die voortreffelijk kan koken en ook graag maaltijden kookt voor Jasmijn en Richard. Het was even zoeken, maar de assistent vond Christa die erg graag het huishouden doet en een goede maaltijd kookt voor Jasmijn en Richard. Jasmijn en Richard komen thuis in een schoon huis, kunnen samen eten en houden meer tijd over voor elkaar. Christa is onmisbaar in het huishouden van Jasmijn en Richard.

  

 

Betaalbare klushulp UWassistent

 

 

Wilma

Wilma wordt een dagje ouder en heeft steeds meer moeite om te stofzuigen en de was te doen. Strijken gaat ook moeizaam. Ze werd door haar zoon Darius gewezen op UWassistent. Samen hebben ze naar de website gekeken. Darius heeft gelijk een aanvraag ingediend voor een vrijblijvende afspraak. De assistent belde al snel en er werd een afspraak gemaakt. Wilma geniet 2 keer per week van het gezelschap van haar huishoudelijke hulp Lisa. Wanneer Lisa klaar is met haar dag, drinken Wilma en Lisa samen nog een kopje thee en praten ze over de veranderde tijden. Lisa waardeert dat Wilma haar niet alleen als huishoudelijke hulp ziet.

 

 

Gezeslschap UWassistent

 

 

UWassistent: een assistent voor iedereen!

UWassistent is er voor u. Wij bieden u dienstverlening voor uw gemak of ter ondersteuning aan. Of u nu geen zin heeft in het huishouden of er echt niet aan toe komt vanwege een tekort aan tijd, een beperking of omdat u een dagje ouder wordt.

 

Gemak

UWassistent is er ook voor u als u meer gemak wilt in het dagelijks leven. Wanneer u een fulltime baan heeft en thuiskomt in een schoon huis, zonder zelf te moeten schoonmaken, houdt u meer tijd over voor ontspanning of voor uw kinderen en/of partner. Ook wanneer u ouder bent is een assistent een fijne hulp voor het huishouden. Natuurlijk kan het zo zijn dat u zich niet kan motiveren om het huishouden te doen of om de tuin te onderhouden. Indien u twee linkerhanden heeft, kunt u ook op ons rekenen.

 

De ondersteuning van een assistent

UWassistent biedt dienstverlening op maat aan, dat betekent dat uw wensen en behoeften het vertrekpunt zijn voor onze dienstverlening. Wanneer u merkt dat uw ouders de dagelijkse werkzaamheden niet meer goed kunnen uitvoeren en hen meer rust gunt, zijn wij er om hen deze rust te geven. Wanneer eenzaamheid opspeelt en u of uw naaste in een sociaal isolement raakt, zijn wij er om u of uw naaste gezelschap te houden. Ook als u naar het ziekenhuis moet en dit liever in gezelschap of begeleid doet, regelen wij dit voor u.

Kookhulp UWassistent

 

Josje

Josje is een 36-jarige vrouw die vol in de bloei van haar leven staat. Josje werkt fulltime en heeft net een appartement gekocht. Ze heeft een aantal klusjes die maar blijven liggen, want ze kent niemand die vlekkeloos haar woon- en slaapkamer kan behangen of de jaloezieën kan ophangen.

Josje ging op zoek en vond een klushulp via UWassistent. Haar woon- en slaapkamer zijn pico bello behangen. Josje heeft eindelijk privacy in haar appartement; haar jaloezieën hangen er kaarsrecht bij. Josje weet voortaan dat ze haar klushulp kan inschakelen wanneer ze weer iets aan haar appartement wil laten doen.

 

 

 

 Strijkhulp UWassistent

 

   

Hans

Hans is een vrolijke man van 52 die vijf jaar geleden een ongeluk heeft gehad, waardoor hij moeilijk kan lopen. Hij gaat niet graag alleen de deur uit, maar wil ook niet thuis blijven zitten. Hij doet een keer per week aan rolstoelhockey, want Hans houdt ervan om bezig te zijn. Hij gaat nu een keer per maand naar de bioscoop, maakt wandelingen en gaat van tijd tot tijd gezellig iets drinken met zijn gezelschapsmaatje Ine. Ine is vanaf de kennismaking erg enthousiast en deelt interesses met Hans. De klik was er gelijk en de eerste wandeling was een groot succes. Samen gaan ze er regelmatig op uit en genieten ze van elkaars gezelschap.

 

 

Vrijblijvend contact

Wilt u kennismaken met UWassistent? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zorgen ervoor dat er spoedig contact met u wordt opgenomen.

Onze voordelen

  Maatwerk
  Persoonlijke service
  Gescreende dienstverleners
  Breed dienstenaanbod
Email: info@uwassistent.nl
Telefoon: 085-2013072
© 2013-2017 UWassistent B.V.