Zorg op maat

  Heeft u, uw partner of een familielid zorg nodig? Uw assistent biedt in samenwerking met PuurZorg zorgverlening aan die aan uw wensen voldoet. Onze partner PuurZorg is gespecialiseerd in het bieden van zorg op maat. Wij staan voor u klaar, zowel voor de kortere als langere termijn.

  Wij werken met gediplomeerde zzp’ers met ruime ervaring in de zorg, die dag en nacht inzetbaar zijn. Wij streven ernaar om kleine, vaste zorgteams in te zetten, zodat we garant staan voor continuïteit van de zorg. Wij bieden zorg vanaf drie aaneengesloten uren tot aan 24-uurszorg.

  PuurZorg is gespecialiseerd in meerdere zorgdisciplines, zoals ouderenzorg, het verzorgen van herstellenden en het verzorgen en begeleiden van dementerenden.

  Deze dienst wordt verzorgd door PuurZorg.

    Persoonlijk

    Maatwerk

    Lokaal

  Zorg UWassistent


  UWassistent partner puurzorg

  Veelgestelde vragen

  Wat kan UWassistent voor mij betekenen?

  UWassistent biedt in samenwerking met PuurZorg zorgverlening aan die aan uw wensen voldoet.

  Wat voor zorg bieden UWassistent en PuurZorg?

  We staan garant voor een continuiteit van de zorg. We bieden zorg vanaf drie aaneengesloten uren tot aan 24-uurzorg. PuurZorg is gespecialiseerd in bijvoorbeeld ouderenzorg en zorg voor dementerenden.

  Zijn de dienstverleners gediplomeerd?

  PuurZorg werkt met gediplomeerde verzorgenden met ruime ervaring in de zorg.

  Interesse in zorg op maat?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langst om meer informatie te geven over de dienst zorg.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@uwassistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Van grote waarde

De laatste maanden van mijn moeders leven waren niet makkelijk en emotioneel aangrijpend. De steun en aandacht die ze in die periode heeft gekregen van haar persoonlijke assistent was warm en troostrijk en van grote waarde. Haar inzet heeft voor mijn moeder en ons enorm veel betekend.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Dhr. van Engen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Zeer dankbaar

Cieny was zeer verguld met de assistentie van Suzanne. Het heeft helaas maar kort gedruurd, maar heeft het verblijf van Cieny naar haar eigen wens en in haar eigen appartement toch zo prettig mogelijk gemaakt. Wij zijn jullie daar zeer dankbaar voor.  UWassistent Klantbeoordeling rechts


Dhr. Kaarls
© 2013-2017 UWassistent B.V.