Word dienstverlener!
Word dienstverlener!
Wilt u werken als dienstverlener?
Huishoudelijke hulp
Tuin- en klushulp
Gezelschapsmaatje
En meer...

Solliciteer direct!

En ga aan de slag als dienstverlener


  Vacatures UWassistent
 • Meld je aan als ZZP’er!

  Ben jij ZZP’er en wil je iets betekenen voor UWassistent? Meld je dan nu aan op UWassistent Professionals! 

  Samenwerken met UWassistent biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van het netwerk van UWassistent. De samenwerking kan naast het sociale aspect zorgen voor meer opdrachten.

   

  Een voorbeeld van een samenwerking:

  Miranda is een schoonheidsspecialist met een eigen praktijk. Ze merkt dat er steeds minder ouderen langskomen om zichzelf te laten verzorgen. Ze hoorde van een klant dat een van haar meest favoriete klanten, mevrouw Joop, in het ziekenhuis terecht is gekomen. Miranda wil zich voor iedereen blijven inzetten en ook haar diensten op locatie aanbieden. Ze nam een kijkje op het internet en kwam bij UWassistent uit.

  Miranda ziet zichzelf bij mensen thuis aan het werk, om verzorging en verwennerij te bieden in ieder zijn eigen vertrouwde omgeving. Zonder enige twijfel vulde Miranda het inschrijfformulier in. Ze wilde toch niet wachten en belde zelf de lokale assistent. Er werd uitgebreid besproken wat Miranda allemaal kan en wil aanbieden.

  Het gesprek was een succes; Miranda wordt nu regelmatig ingeschakeld door de lokale assistent. De assistent vindt het erg fijn dat ze nu de vraag aan een schoonheidsspecialist aan huis kan voldoen.


   

© 2013-2017 UWassistent B.V.