Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket
100% toegewijd en ben je ook een prettig gezelschap? Meld je dan aan als dienstverlener!
Sluit

UWassistent Willeke Haasjes

Ik regel gemak en ondersteuning aan huis waar u zich prettig bij voelt!

Regio Arnhem
Regio Groningen en de Kop van Drenthe

Willeke Haasjes

Kosteloos en geheel vrijblijvend
1.347 klanten gingen u voor

Even voorstellen


Mijn naam is Willeke Haasjes en ik ben blij jou je te verwelkomen op ons platform. Als franchisenemer en gepassioneerd zorgondernemer in de regio Arnhem wil ik graag een stukje van mezelf met je delen.

Wie ben ik?

Ik ben Willeke en samen met Mark en onze twee kinderen Jan Jaap (16) en Annelijn (14) woon ik in Apeldoorn. We hebben een fijn huis aan de rand van het bos, waar we heerlijk kunnen wandelen met onze hond Joeky. We zijn allemaal, op onze eigen manier, sportief en houden van (familie)gezelligheid.

Een fijn thuis; daarom doe ik wat ik doe

Na meer dan 25 jaar actief te zijn geweest in de woningmarkt wil ik meer bijdragen dan een fijn thuis te creëren voor anderen. Zowel in mijn privéleven als in de maatschappij zie ik de behoefte aan zorg en aandacht, de behoefte om in de kwetsbaarheid zelf de regie te houden. Hulp vragen is soms lastig, maar het kan veel extra’s brengen. Een mooi contact, hernieuwde energie, rust, tijd voor anderen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Met jouw hulp ga ik graag aan de slag. Mijn ervaring in de woningmarkt heeft zichtbaar gemaakt dat ik graag luister, verbind en oplossingsgericht te werk ga. Het verbinden van de wens met de behoefte is waar mijn kracht ligt, ongeacht het niveau van de uitdaging.

Samen kunnen we het leven een beetje mooier maken

Mijn missie is helder: ouderen ontzorgen, positiviteit brengen en de kwaliteit van leven verbeteren. Dit doe ik door in gesprek te gaan en de juiste persoon te vinden die kan ontzorgen. Of dit nu met huishoudelijke hulp is, boodschappen doen of gezelschap. Ik wil samen betekenis geven aan de zorgvraag van (jong)volwassenen en vitale senioren, maar ook bijdragen aan het bestrijden van de steeds zichtbaardere vereenzaming van onze maatschappij. Samen kunnen we het leven een beetje mooier maken door ons voor elkaar in te zetten!

Laten we kennismaken!

Of u nu overweegt zorg te vragen of juist de wens hebt om zorg te verlenen, ik nodig iedereen uit om de drempel over te stappen. Laten we samenwerken om een verschil te maken. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen stellen en informeren naar onze diensten. Samen realiseren we een mooie, passende hulpvorm.
Vertrouwd en geheel vrijblijvend

Help mee!

Ben jij enthousiast over het verlenen van zorg? Ontdek dan de voldoening van maatschappelijk bezig zijn met goede verdiensten. Laten we samen streven naar een leven waarin iedereen telt en waar we elkaar ondersteunen in vrijheid, veiligheid, en aandacht… met een glimlach.
Willeke Haasjes UWassistent

Willeke Haasjes

Vertrouwd en geheel vrijblijvend
891 klanten gingen u voor

Klanten over ons

9 / 10

Ontzettend tevreden

UWassistent heeft perfect door gehad wie er bij mijn moeder aan de slag zou kunnen.
Familie Holting, Oostzaan
10 / 10

Heel veel dank!

Ik ben erg blij met mijn hulp Dita en voel me ook prima op mijn gemak. Heel veel dank!
Mevrouw Koppenberg, Bennekom
9 / 10

Meer familietijd

Mijn moeder een fijne hulp en wij meer tijd om weer leuke dingen met haar te ondernemen. Win-Win!
Familie Coumans - Franken, Melick

Inschrijven als dienstverlener

Flexibele job bij jou in de buurt

Dit kunt u van mij verwachten


Persoonlijk en betrokken
Snel een passende hulp gevonden
Dienstverlening op basis van uw wensen
Een netwerk van toegewijde dienstverleners
Altijd een geschikte oplossing
Gemak en ondersteuning waar u zich prettig bij voelt
Vertrouwd en geheel vrijblijvend