Snel een gescreende hulp
Persoonlijk & betrokken
Eerlijke prijzen
Breed dienstenpakket
100% toegewijd en ben je ook een prettig gezelschap? Meld je dan aan als dienstverlener!
Sluit

UWassistent Herman Bruins

Ik regel gemak en ondersteuning aan huis waar u zich prettig bij voelt!

Regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen
Regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Herman Bruins

Kosteloos en geheel vrijblijvend
1.347 klanten gingen u voor

Even voorstellen


Mijn naam is Herman, uw persoonlijk contactpersoon in de Stedendriehoek, regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen. In mijn 25 jaar als apotheker hebben de contactmomenten met de patiënten en huisartsen mij de meeste energie gegeven. Als persoonlijk contactpersoon vervul je de rol van verbinder. Je voorziet in een behoefte en je kan het verschil maken als je je best doet. Ik wil graag het verschil maken. Met een actieve houding, veel positiviteit, het nodige geduld en empathie zoek ik graag de geschikte ondersteuning voor u!

Over mij

Sinds juli 2021 woon ik met mijn vrouw, drie kinderen, vier honden en twee poezen in Joppe, Gelderland. Als recreatieve hardloper ben ik minimaal tweemaal per week te vinden in de bossen voor een loopje. Hardlopen zorgt ervoor dat je fit ouder wordt en met het actief buiten zijn kan ik mijn hoofd leegmaken. Met mijn (hardloop)vrienden loop ik minimaal één halve marathonwedstrijd per jaar. Daarnaast ben ik veel buiten te vinden, houthakken en -kloven, klussen en onderhoud in en rondom huis, genoeg te doen.
Na de studie farmacie en de opleiding tot apotheker in Groningen ben ik aan de slag gegaan als openbaar apotheker. Ik heb daarnaast deelgenomen aan de raad van advies van een ondersteunende organisatie voor eerstelijnszorgverleners in de regio Rotterdam. Nadat ik mijn carrière als openbaar apotheker gedag heb gezegd ben ik voor een farmaceutische groothandel gaan werken en heb ik gewerkt voor een organisatie die het contracteer- en onderhandeltraject voor apothekers organiseert met zorgverzekeraars. Ook geef ik, met veel plezier, vanaf 2015 farmaceutische les aan medisch pedicures.
Met mijn start als contactpersoon van UWassistent ga ik doen waar ik veel positieve energie in kan stoppen én voor terug zal krijgen; voor u het verschil maken!

Uw wensen staan centraal

Het dienstenaanbod van UWassistent is breed. We inventariseren uw wensen en bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij beheren een netwerk van toegewijde, betrouwbare dienstverleners uit de regio. Door goed naar uw wensen te luisteren, stellen we altijd een dienstverlener voor die bij u past. Daarnaast kunt u met al uw vragen bij ons terecht en regelen we vervanging als dat nodig is.

Laten we kennismaken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uzelf of uw naaste? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan! Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen stellen en informeren naar onze diensten. Samen realiseren we een mooie, passende hulpvorm.
Vertrouwd en geheel vrijblijvend

Klanten over ons

9 / 10

Ontzettend tevreden

UWassistent heeft perfect door gehad wie er bij mijn moeder aan de slag zou kunnen.
Familie Holting, Oostzaan
10 / 10

Heel veel dank!

Ik ben erg blij met mijn hulp Dita en voel me ook prima op mijn gemak. Heel veel dank!
Mevrouw Koppenberg, Bennekom
9 / 10

Meer familietijd

Mijn moeder een fijne hulp en wij meer tijd om weer leuke dingen met haar te ondernemen. Win-Win!
Familie Coumans - Franken, Melick

Inschrijven als dienstverlener

Flexibele job bij jou in de buurt

Dit kunt u van mij verwachten


Persoonlijk en betrokken
Snel een passende hulp gevonden
Dienstverlening op basis van uw wensen
Een netwerk van toegewijde dienstverleners
Altijd een geschikte oplossing
Gemak en ondersteuning waar u zich prettig bij voelt
Vertrouwd en geheel vrijblijvend